Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor jársz csak valakivel ha szereted?
Figyelt kérdés
Normális ha az első nap szar volt vele? Nagyon jo barátok vagyunk/voltunk de ő nem barátként szeret én meg szerintem igen.Most járunk.Nem történt smárolás semmi mert egyszerüen nem ment....Normális hogy az első nap szar adjak kb 1 hetet hogy "belelendüljünk"??2009. okt. 28. 20:50
1/5 anonim válasza:
Ha barátként szereted, akkor mért jársz vele? Ez nem tisztességes vele szemben. Azon se csodálkozz, ha a smárolás sem ment, hiszen részedről nem volt meg az a vonzalom, ami kell.
2/5 anonim válasza:
Persze! Mi másért? Ha csak szex kell ahhoz nem kell járni. :D
3/5 anonim válasza:
Előző voltam. Idővel úgy rájössz mit érzel. Ha nem akarsz tőle semmit mondd meg neki tisztán és egyértelműen.
4/5 anonim válasza:
Így semmi értelme.. Akik összejönnek azért jönnek össze, mert érdekli őket a másik és kívánják egymást. Előre lezsíroztátok, hogy akkor ti most összejöttök és tök jó lesz? Ha meg magától jött, és szarul érzed magad, akkor ne erőltesd. Még fordulj vissza amíg lehet!
5/5 anonim válasza:
nem csak akkor járunk valakivel ha szerelmesek vagyunk belé, akkor ha egy fiút/lányt kedvelsz/vonzódsz hozzá de semmiképpen sem baráti szeretet miatt. A szerelem általában a kapcsolat alatt alakul ki.
Nem hiszem, h egy olyan sráccal akire barátként tekinthetsz valaha úgy boldog lehetsz, de sok szerencsét ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!