Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel az érzésel?
Hát..a "történet" vele kapcsolatban úgy kezdődött hogy uj suliba kerültem 9edikbe.Rengeteg uj arc volt,és ami az ileti egyik sem érdekel úgy igazán,addig amig meg nem láttam egy számomra érdekes fazont,akire tulajdonképpen a barátnőim hivták fel a figyelmemet(de ha nem mutatták volna,akkor is észre vettem volna őt már az első napokban,valamiért..).Azon kivül hogy számomra nem volt egy közömbös ember,nem foglalkoztatott.Egy kis idő elteltével viszon egyre többször össze akadt a tekintetünk,és azon vettük észre magunkat hogy bámuljuk egymást... annyira furcsa érzés kezdett ébredezni bennem,amit azelőtt soha nem tapasztaltam.Egyre többet gondoltam rá..és szó mi szó nagyon megtetszett(anélkül hogy ismerném).Azóta ő végzett,és nekem nem sikerült megismernem őt.Bárhol vagyunk egy helyen(ami nagyon ritka) örökké megnézzük egymást..
rengeteget gondolok rá azóta is.. sajnos csak rá birok gondolni,pedig neki barátnője van.
veletek is történt már ilyen? mit csinálnátok az én helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!