Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, meleg/bi srácok! Nektek bejönnek az ennyire vékony fiúk?
Figyelt kérdés
Nekem jobban tetszik az ilyen testalkat, mint a kockahas.
Ti hogy vagytok vele, a felső, vagy inkább egy Taylor Lautner?
Csak unatkozok :D
19/L
2013. aug. 17. 22:35
11/19 anonim válasza:
Mindkettőt elviszem ;)
[Gay]
19/F
14/19 anonim válasza:
egyik se, de ha nagyon választani kell, akkor a második...az elsőtől kiráz a hideg
17/19 anonim válasza:
Nekem inkább T.L., de a felső srác sem rossz, de neki az arca nem tetszik annyira. Meg én jobban szeretem a fiús srácokat, mert én inkább lányos vagyok. :)
18/F meleg
18/19 moonlightsentinel válasza:
Ha nagyon választani kell akkor Taylor Lautner de egyiket se rugdosnám ki az ágyamból xD
19/19 anonim válasza:
Az elsőnek is lehúznám a gatyáját. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!