Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ilyen szerelem?

Figyelt kérdés
Van olyan szerelem szerintetek, ahol nem ismerem személyesen az illetőt, tehát még nem beszéltem vele, hanem csak a külső és a puszta megjelenése fogott meg annyira, hogy beleszeressen az ember? Volt már valaki hasonló helyzetbe?

2013. aug. 17. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vonzalomnak hívják
2013. aug. 17. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem nincs olyan. Mivel magát az embert nem ismered tehát csak bejön külsőleg
2013. aug. 19. 08:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Cuki vagy, én értem miről beszélsz :D

Nekem is volt ilyen. Elköltözünk, és az új helyen a szomszédom egy elképesztő helyes srác volt. 1 évig áradoztam róla a barátnőimnek, néztem az ablakból ahogy elmegy a ház előtt és csorgattam rá a nyálam, ha megláttam rögtön dobogott a szívem, és izgatott lettem. Ha köszönt nekem, 2 óráig utána még úgy vigyorogtam mint a vadalma. Aztán 1 év után megismertem. Az első öt mondat után összedőlt a kártyavár, mert kiderült, hogy egy bunkó, felszínes, sznob paraszt. :D

2013. aug. 19. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon erős vonzalom, a szerelemhez puszta vágyódásnál több kell.
2013. aug. 20. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!