Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csábítsam el a barátoma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsam el a barátomat? 14/l

Figyelt kérdés
Mindig mellém ül a suliban ebédelni. De csak azért mert velem jókat lehet röhögni. Egyszer beugrót játszottunk az osztállyal, és azt kellett eljátszani hogy én vagyok andzselina dzsoli és ő a rajongóm, és túlzásba esett és elkezdett üldözni és fogdosni (ami nagyon tetszett :}) és egyszer utalt rá hogy neki nagy van és közben mélyen a szemembe nézett. Ugyhogy lehet h vmennyire bejövök neki. Annyira dilis! :D Olyan mint én...... Mindig elképzelem hogy az esőben ölelkezünk. Elmondanám neki h h érzek akkor kiakadna (tapasztalat :'(
2013. aug. 17. 19:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
andzselina dzsoli :DDD
2013. aug. 17. 19:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Mond el neki, nincs veszteni valod.
2013. aug. 17. 19:58
 3/11 anonim ***** válasza:
:} ez a smiley tetszik xD
2013. aug. 17. 19:59
 4/11 A kérdező kommentje:
De van...
2013. aug. 17. 19:59
 5/11 anonim ***** válasza:
mondd el neki. mit veszíthetsz? ha tényleg nagyon jó barátok vagytok, akkor nem lesz ciki utána se.
2013. aug. 17. 20:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagyunk barátok. A legutobb megmondtam a fiunak aki tetszett hogy szeretem és kinevetett és mindenkinek elmondta ugyhogy soha többet nem mondom el senkinek. Sokat sirtam miatta. Valami trükk amivel el lehetne csábitani?
2013. aug. 17. 20:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

na de most tényleg mekkora egy p_cs az a gyerek, aki kineveti a másikat, és elmondja mindenkinek.. Felejtsd el szerintem azt a majmot.. Nem mindenki olyanból van, mint az a h.lyegyerek.. Továbbá.. ha elmondani semmiképp sem szeretnéd, akkor utalj rá. De egyértelműen :D Bár azért fura a srác, hogy 13-15 évesen azzal csábítja a lányokat, hogy mekkora van neki O.o

Sok szerencsét ^^

20f

2013. aug. 17. 20:34
 8/11 anonim ***** válasza:

hidd el szeret ha mélyen a szemedbe nézett az sztem elég valószínű jelnek vehető +amit mondott...

ne kockáztasd meg a mennyország elvesztését csak azért mert félsz gondolj a jtualomra...

2013. aug. 17. 20:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha elhivnám randizni ?
2013. aug. 17. 20:40
 10/11 anonim ***** válasza:
kérdezd meg, hogy eljönne-e veled moziba, ha azt mondja, hogy nem akkor mondd azt, hogy "akkor valaki mást kell elhívnom, mondjuk xy-t, mert nagyon meg akarom nézni ezt a filmet" így nem lenne ciki, mert azt hinné, hogy amúgy is csak barátként hívtad vna, ha meg elfogadja, akkor meg nyert ügyed van.:D
2013. aug. 17. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!