Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszinte válaszok érdekelnének!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte válaszok érdekelnének! Ti ez esetben elküldenétek az illetőt?

Figyelt kérdés

Van egy férfi,aki udvarol nektek,nagyon jóképű,illetve kinézetre teljesen az esetetek,de kiderül,hogy van felesége,és két gyereke.....viszont továbbra is csapja neked a szelet!

Nem akarsz tőle komoly kapcsolatot,nem szövögeted a jövőbeli esküvődet,de izgat,és csak szexet szeretnél,te teljesen szingli vagy!

Belemennél?

2013. aug. 17. 18:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én elfutnék, az biztos... 24/F
2013. aug. 17. 18:16
 2/13 anonim ***** válasza:
nem, bűntudatom lenne
2013. aug. 17. 18:17
 3/13 Pain for Pleasure ***** válasza:
Nem mennék bele és még egy jó nagy pofont is érdemelne a pasas!
2013. aug. 17. 18:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem mennék bele. Ott a "másik" élete! Hiába csábító az ajánlat, könnyebb az életem, ha nem megyek bele ilyen játszmákba :D Csak én jönnék ki rosszul, és ki lennék használva :(
2013. aug. 17. 18:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Minek legyek második, mikor másnál első lehetek.
2013. aug. 17. 18:19
 6/13 A kérdező kommentje:

mennyi álszent nő Istenem.....

még a végén kiderül hogy ri.bik csak a mesekönyvben léteznek :D

2013. aug. 17. 18:20
 7/13 anonim ***** válasza:
unatkozol?
2013. aug. 17. 18:22
 8/13 Pain for Pleasure ***** válasza:

Álszent?! B+, attól, hogy külsőleg bejön még nem fogok tönkre tenni egy családot. Szexet meg csak olyantól akarok, akit szeretek, a puszta vonzalom ehhez nem elég.

Őszinte válaszomat olvashattad.

2013. aug. 17. 18:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Elküldeném. Nem vagyok álszent, de hányok az ilyen emberektől.

23l

2013. aug. 17. 18:23
 10/13 A kérdező kommentje:
De akkor miért van az,hogy rokonoknál,ismerősöknél látom,hogy a pasi kavar ezzel a nővel,azzal a nővel,holott az illető nő tudja hogy más szerep úgyse jut neki ebben a kapcsolatban,mint az élő guminőé.......
2013. aug. 17. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!