Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyafog a barátom, hogy senkinek se kell, ha egyáltalán nem is próbálkozik?
Próbáltam rábírni arra, hogy tessék odamenni a lányokhoz, mert senki se nem fog csak úgy magától odarepülni a karjaiba. De erre azt mondta, hogy ő várja a különlegeset, átlagosat nem akar, mert az nem tudná boldoggá tenni. Erre én azt válaszoltam, hogy amíg nem hajlandó nyitni valaki felé, honnan tudja, különleges-e vagy sem? Erre már nem felelt vissza semmit...
Szerintetek hogy lehet segíteni egy ilyen embernek?
Agyald meg barátilag (egy két tockos megteszi), meg mond meg neki ridegen őszintén, hogy ha ilyen lúzer marad, akkor magányos lesz egész életében és ne tűrd el a siránkozását.
Nekem bejött legjobb barátomnál és azóta már barátnője is van és csak jobb lett tőle a barátságunk is, mert felnyitottam a szemét elmondása szerint és ezért hálás is mind a mai napig. Nem mondom, hogy működni fog, mert elég radikális módszer, de elkeseredett helyzetekben elkeseredett megoldásokra van szükség.
Sok sikert, akkor is ha megteszed, akkor is, ha mások tanácsát fogadod meg!
Úgysem fogod elhinni, hogy nem rólam van szó, úgyhogy nem is próbálkozok...
Már próbáltam vele "erélyes" lenni, de semmi haszna nem volt...
Egyébként lány vagyok, nem fiú. :)
Még rám is megsértődött, mert felvetette, hogy mért nem próbáljuk meg mi ketten, én elutasítottam, kifejtettem neki, hogy barátságnál nem érzek többet. Ezután jött a bűntudatkeltés, hogy bezzeg én is olyan vagyok, mint a többi...
Viszont egy kicsit önzőnek érzem őt, mert mindig azt szajkózza, hogy ő mit vár el egy nőtől: legyen odaadó, kedves, igényes, tartson ki mellette stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!