Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszek senkinek sem?
Figyelt kérdés
17 lány vagyok és még nem volt barátom
lehet hogy azért mert egy kicsit félénk vagyok, az önbizalmam nulla de nincs szépnek mondható alakom vékonynak nem igazán mondható
körülöttem a barátnőimnek már van barátjuk és olyan rossz érzés mikor én ott vagyok fölöslegesen
nekem sosem lesz barátom vagy mi?
2013. aug. 16. 21:41
2/10 anonim válasza:
De lesz! Esetleg képet mutatsz?
3/10 anonim válasza:
#2: te meg egy nagy paraszt vagy B+.
4/10 ASOT válasza:
1. fiatal vagy
2. ha zavar a felesleg akkor fogyókúrázz , sportolj.
3. ha nem jó a gyertyát tartani és nem foglalkoznak veled akkro ne menj,.
4. ha a 2-es pont-ot beváltod akkor nőhet az önbizalmad isd.
5/10 A kérdező kommentje:
kössz de normális válaszokat várok!!!!
2013. aug. 16. 21:43
6/10 ASOT válasza:
1. fiatal vagy
2. ha zavar a felesleg akkor fogyókúrázz , sportolj.
3. ha nem jó a gyertyát tartani és nem foglalkoznak veled akkro ne menj,.
4. ha a 2-es pont-ot beváltod akkor nő
7/10 A kérdező kommentje:
ASOT köszönöm szépen :)
2013. aug. 16. 21:45
8/10 anonim válasza:
De lesz barátod ebben biztos vagyok! :) Ha félénk vagy lehet nem ismernek meg eléggé az emberek. Legyél kicsit nyíltabb mindenfelé/mindenki felé. A szépség relatív, mindenkinek más a szép! Ha nem igazán mondható az alakod vékonynak akkor milyennek? Esetleg egy Google-s képpel illusztrálhatnád! És még egyszer: De igen egyszer lesz barátod, egyszer mindenkinek lesz barátja. (:
9/10 ASOT válasza:
fene 2x küldte el befagyott a böngésző
10/10 A kérdező kommentje:
nem baj köszönöm szépen a válaszokat :)
2013. aug. 16. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!