Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem?
Egy régi osztálytársam bejelölt facebookon néhány napja. Ő fiú én lány(19). 6 éve nem láttam, nem hallottam felőle, a suliba jóban voltunk, tudom, hogy tetszettem neki. Most messze lakunk egymástól.
Szóval írt nekem, de nem olyat, hogy 'ezer éve nem láttalak, hogy vagy' , hanem bókol, meg szerelmes dalt linkel.. Ami nagyon aranyos, de egyáltalán nem érdeklődik felőlem. Úgy értem, szinte csak én kérdeztem tőle, ő pedig volt, hogy visszakérdezett, de azt se mindig. Viszont olyat ír, hogy: úgy megölelnélek, milyen szép vagy...
Ha közel laknánk, akkor arra gondolnék, hogy csak azt akarja tőlem... Így viszont kicsit zavaros. Bár lehet csak naiv vagyok. :( Szerintetek?
Képeid alapján tetszel neki, és hajt. Ennyi.. Mi nem azt méregetjük, hogy így a távolság meg úgy ki kérdez a beszélgezésben..
"úgy megölelnélek, milyen szép vagy.."
"szerelmes dalokat linkel"
Ha nem jössz rá h mit akar, akkor inkább mondd meg neki, hogy nem akarsz tőle semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!