Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek járjak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek járjak vele?

Figyelt kérdés
van 1 fiú akit egy táborban ismertem meg. Nagyon jól néz ki ( fekete haj, zöld szem, helyes, magas) meg jófej és elég jóba lettem vele. De a táborba összejött egy másik lánnyal aki szinte tökéletes ( hosszú barna haj, kék szem, tökéletes alak meg vicces barátságos, menő) A fiuval sokat beszélgettünk fb-n meg találkoztunk is és akkor mondta hogy szakitott vele a barátnője és meg aznap este megkérdezte fb-n hogy én járnék e vele. Én azt montam hohy nem tudom erre ő azt hogy akkor döntsem el mert ő járni akar velem. De én nem vagyok egy szép lány teljesen átlagos vagyok az a fiú meg nagyon helyes... és az előző barátnője 1000x szebb nálam és nem tudom miért akarna pont velem járni amikor egy csomó lány szerelmes belé... és nem tudom mit mondjak neki ez már úgy 1 hete volt és azóta nem tudom eldönteni... ő meg folyamatosan kérdezgeti hogy eldöntöttem e. Mit csináljak szerintetek? én 14 éves vagyok ő 15

2013. aug. 17. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez kérdés akkor ne.
2013. aug. 17. 14:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt, hogy koncentrálj a sulira inkább. Nem igazán tűnik úgy, hogy valamennyire is ragaszkodna az aktuális kapcsolatához.
2013. aug. 17. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, én 100%, hogy nemet mondanék. És tudod miért? Mert ha te tetszettél volna neki a legjobban a táborban, akkor veled jött volna össze. Most úgy csinál, hogy ha nincs ló akkor jó a szamár is. Ne legyél senkinek sem a lábtörlője. És neki is megírhatod ezt nyugodtan.
2013. aug. 17. 14:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Le fog locsolni nyers disznóvérrel, amikor nem számítassz rá, és kinevet a barátaival! :D
2013. aug. 17. 14:49
 5/7 anonim válasza:

Viccelsz ? Ha össze akar veled jönni és ő is bejön neked akkor simán :D

Hidd el, nem mindig az a fontos, hogy ki mennyire jól néz ki...

Velem is összeakart jönni nem is egy jó csaj, de egyik sem érdekelt mert akármennyire is jól néz ki kívülről, belül számomra tök üres. És most pont egy olyan lány tetszik akit nem a külsejéért szeretnék hanem mert nem az átlag s*gghülye p*csa, hanem olyan amilyen.

Szóval ne parázz, jöjjetek össze :D Nem véletlenül mondja amit mond. Ha meg mégsem megy a dolog akkor azt belátjátok mindketten :)

17/F

2013. aug. 17. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:

A szépség mások szeméből fakad.Ezt soha ne felejtsd el.

Egy próbát megér. Ha ez mindkettőtök ezt akarja , akkor nem értem,hol a gond?25/N

2013. aug. 17. 15:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak azért akar járni veled, hogy ne legyen egyedül, átlátszó
2013. aug. 17. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!