Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöjjek vele össze ismét?
Volt egy srác, akivel 2 éve szétmentünk, Ő szerelmes volt belém, de viszont nekem nem igazán tetszett, elég elhízott volt, stb.. aztán más karjaiban kerestem a boldogságot. Szóval megcsaltam.. nem vagyok rá büszke, de megtörtént. Állítólag Ő nagyon megtört, mert azt mondta hogy én voltam az első szerelme, és nem tudja innen hova tovább ( ezt mondta amikor megtudta csak lefeküdtem egy másik sráccal )
Aztán valamelyik nap rákerestem facebookon, megnéztem a képeit, lefogyott, és eléggé kigyúrt magát, szóval mostmár fullos pasi, autója van, konditerembe jár, dolgozni jár stb.
Szerintetek van esély ha ráírok, hogy újra összejöjjünk?
Te meg egy r0hadt nagy qrva vagy tudtad?
Azért összejönni vele mert lefogyott és autója van..Szégyentelen g*ci.
A helyében kb. leköpnélek ezek után.. Talpra állt utánad, túl van rajtad, és ha van egy csöpp esze, akkor esze ágában sincs, hogy még egyszer veled kezdjen..
Autója van meg lefogyott, aztán már össze is jönnél vele, elötte meg megcsaltad.... szánalmas egy némber lehetsz, már ne is haragudj.
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!