Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye ne jöjjek össze vele?
Még nem járunk, még nem történt semmi, de már most idegbeteg és féltékeny mindenkire, és mikor a legutóbb nem akartam vele összejönni, akkor elhordott mindennek mindenkinek... Sajnos még ennek ellenére is vonz, mert olyan érzékeny tud lenni...Még nem volt semmi köztünk, csak kavarási fázisban vagyunk..majdnem összejövőben...Nem tudom miért tetszik ez a bunkóskodása...
Ugye szerint.etek is jobbat érdemlek?
Mindig visszaesek...
ajajj..Nekem is volt ám ilyen.
Mi is csak kavartunk,össze akart vele jönni,de nem jöttem össze vele és nem is bántam meg mert így egy sokkal jobb fiút találtam :)
" elhordott mindennek mindenkinek", pedig még nem is jártok.
Erőszakos, agresszív egy pasi. Nagy ívben kerüld el, most még csak szóban bunkó, később esetleg meg is üt. Ilyenekkel nem szabad kezdeni. A minimum, hogy megadja a tiszteletet, de ő ettől nagyon messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!