Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék megtanulni lábat masszírozni, valaki lenne az alanyom,16-20 év közötti, [én 18 éves lány vagyok]?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ápolt férfi lábakat szeretnék, ha lehet küldjetek egy képet róla privátban.2013. aug. 16. 20:01
21/40 anonim válasza:
milyen a láb masszázs föntröl le vagy lentröl föl nem mindegy mert ha föntröl le akkor nem jut annyi vér aza gyamba mint ha lentről fölfele masziroznád ugyhogy lentről föl vagy föntről le
22/40 anonim válasza:
Nincs egy fájólábú pesten, itt kell keresgélni?
23/40 anonim válasza:
nem fájólábú egyéb szolgáltatás a kettő nem mindegy nekem is sajog valaki nyomkodja meg
24/40 anonim válasza:
így törödni a kliensekkel legalább választ vagy valamit
25/40 anonim válasza:
25 vagyok de k.vára fáj a lábam :\
26/40 A kérdező kommentje:
Mert már azokkal beszélgetek akik felkerestek privátban. 25, kicsit félek az ilyen korúaktól már :s
2013. aug. 16. 20:20
27/40 anonim válasza:
mert a 25éves korúakkal mi a baj? támad a lábuk? :O
28/40 A kérdező kommentje:
Öm, megerőszakolhat vagy bármi? O.o
2013. aug. 16. 20:23
29/40 anonim válasza:
Szerintem te nem lábat akarsz masszírozni. :$
30/40 A kérdező kommentje:
-.- inkább takarodj innen jó?
2013. aug. 16. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!