Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszenek az északi csajok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszenek az északi csajok. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

16 évesen azt hittem, hogy a farkam már soha többé nem fog felálni, de 18 évesen voltam egy angol nyelvű projekten, ahol voltak más országokból is emberek. Ekkor találkoztam norvég, észt, finn, lett és litván csajokkal és újra állt a rudim. Ráadásul nem voltak agyonsminkelve, kedvesek voltak, nem számított nekik, hogy nincs kocsim ellentétben a magyarokkal. Azóta csak az északiakat csípem, újra tudok maszturbálni.

Most mit tegyek? Én mo.-n lakom, ők északabbra. Költözzek el hozzájuk?

2009. okt. 28. 15:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ha nagyon hiszel benne szerintem simán húzz el, még jobb fizetésed is lesz :D
2009. okt. 28. 15:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Azért vannak Magyarországon is északi típusú csajok...
2009. okt. 28. 15:13
 3/12 Andrewka ***** válasza:
100%

Azt mondják a magyar csajok a legszebbek a világban. Van is benne valami, külföldön ha láttam egy igazán jó csajt mindig kiderült h magyar volt:)

De ha neked nem jönnek be akkor irány észak. Minden más úgyis annyira szar ebben az országban h nem nagyon érdemes maradni:S

2009. okt. 28. 15:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Irány észak :)
2009. okt. 28. 15:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Menj el délre, operáltasd át magad fókává vagy kergess meg egy öregasszonyt, csak ezek a lehetőségeid vannak.
2009. okt. 28. 15:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek, irány Észak :) Leginkább Svédországot tudnám ajánlani, mindenki beszél angolul, kedvesek, korrektek és azért annyira nem Észak, hogy lefagyjon a tököd :)
2009. okt. 28. 15:44
 7/12 anonim ***** válasza:
61%

Nincs kocsim, mégis megraktam pár lányt. Nem is kérdezték....

Maszturbálni meg miért nem tudtál 16 és 18 között???

2009. okt. 28. 15:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Bezony bezony, irány Svédország, főleg ha szereted a jó metál zenét. A csajok csak a ráadás.
2009. okt. 28. 16:32
 9/12 anonim ***** válasza:

A mai magyar lányok többsége / általánosságban a divat miatt ilynek h kocsi pénz nulla agy stb. Nagyon ritkán találni értelmes lányokat, bár ittaz oldalon elég sokakkal találkoztam akik kivételnek mondták magukat . (én is mondanám magam ki vételnek.

Irány észak! Vagy pedig a lányt hozd ide, ha nincs más megoldás.

Svédországról hallottam én is jókat. Tudom ajánlani, bár nem személyes tapasztalat (jó fizetés kedves emberek.)

2009. okt. 28. 16:55
 10/12 anonim ***** válasza:
54%

Talán a magyar férfiak miatt lettek ilyenek a magyar lányok...

De nem baj, én is csak külföldiekkel kezdek.ŐK legalább igazi nőként kezelnek...19/L

2009. okt. 28. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!