Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a barátnőmet h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a barátnőmet h kiprobáljuk hogy milyen, nem annyira durva dolgokra gondoltam de egy két smaci stb? L/14

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 13:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
73%

De durva, hogy a 14-15-16 évesek miket írogatnak ide.. :O

15 évesen hármasban.. hát..nem semmi kérem. Komolyan és erre büszkék.. mi lesz ha ezeknek gyerekük lesz..és az én gyerekeimmel talán egy osztályba fognak majd járni az övékkel?

Remélem nem..én nem akarom, hogy az én gyerekeimet félrevezessék a saját gyerekeik nevelésével illetve nem nevelésével. Ilyen értékrenddel fogalmam sincs mi lenne velük.

Még ha egy 16 éves fiúnak jár is a szája, azt megértem. Valahogy más egy kicsit..mennek a farkuk után. Oké..

De egy nőnek nincs esze csak vágyai..illetve lánynak..mert egy 14-15 éves még kislány is. És akkor csodálkoznak páran, hogy a 15 évesnek nem sikerül betenni. Persze hogy nem sikerül, mert a szerencsétlen nem is kész rá.

Nah mindegy..itt biztos minden 14-16 éves remek az ágyban, pár éve még nagyon elítéltek volna Benneteket, mert nem normális amit csináltok.

Lehet ezért lepontozni, de nálunk gimnázium elsőbe kiközösítették azt a lányt,aki EGYEDÜL nem volt szűz az osztályban. Most meg már szinte elvárás..hihetelen. Pedig nem vagyok öreg..21 éves leszek.

2009. okt. 28. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!