Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátnőmet h kiprobáljuk hogy milyen, nem annyira durva dolgokra gondoltam de egy két smaci stb? L/14
Ha bennevan a barátnőd akkor szólj márk pls nekem is mert én is bennevagyok!
16f
ne is törődj azzal aki azt irta h hülyeség! természetes, hogy kíváncsi vagy, ki nem az? nincs olyan ember aki ne gondolt volna még olyanra milyen a saját nemünkel smárolni! (amúgy ugyan olyan mintha pasival smárolnál csak annyi h fura érzés, hogy tudod mégis lánnyal csinálod, amúgy meg tök jó :) )
ha teheted akkor inkább olyan közelebbi barátnőt válasszál akivel megszoktad beszélni a pasis dolgokat meg ilyesmit, ha ő is olyan ,, bevállalós'' akkor mehet :)
na ügyes légy :)
16/L
smárolásról volt szó akkor most h jön ide a nyalás??? annyira hülyeség.
15.14-es voltam
Kedves kis 14 éves leány!
Kedves kérdésedet mélységesen elolvastam, átgondoltam és arra a következtetésre jutottam, hogy a barátnődet semmivel sem fogod tudni rávenni erre, tehát a teendő a következő: közös buliba menet például félrehúzod egy kapualjba, letéped róla az összes ruháját, és aztán ráveted magad, mint egy kiéhezett oroszlán, ha ezt idáig elviselte, akkor semmi gond, ha nem pozitívan reagál, akkor ne próbálkozz rávenni a továbbiakban semmire.
15/L vagyok ésmár smároltam csajjal
és?jóaz;)
mellesleg ugy nemlennél bnne h te én meg egy pali?:D
17:03 vagyok.
Ha igen,és fejér megyei vagy vagy a megye közelébe laksz irjmár privit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!