Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez valami szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez valami szerelmi tétovaság lehet? Ti már éreztetek ilyesmit (a többi lent)?

Figyelt kérdés
A múltkor az egyik lány ismerősöm (akivel valószínűleg kölcsönösen tetszünk egymásnak) megkért, hogy ugorjak be segíteni a munkahelyére a gépével kapcsolatban. Amikor végeztem, ő kiment cigizni egy másik lánnyal, közben én beszélgettem a többiekkel. Ő visszajött, én éppen indultam, kérdeztem, kikísér-e. Felcsillant a szeme, elmosolyodott, és hevesen bólogatott, hogy "igen". Aztán kint beszélgettünk vagy negyed órát, és nagyon jó volt. Indulnom kellett volna, de annyira nem akaródzott, és ő se ment be a helyére, csak olyan furcsán nézett rám, és mosolygott. Ki kellett volna mondanunk a búcsúszót, de mintha egyikünk se igazán akarta volna, a végén csak hallgattunk, mintha tudtuk volna, hogy valamit még mondanunk kellene, csak talán nem mertük. Ugyanez volt később telefonban is, beszélgettünk, aztán eljött az a pillanat, amikor le kellett volna tennünk, de megint csak hallgattunk pár másodpercig. Nem az a kínos csend volt, mintha valami más lett volna, tétovaság, vagy nem is tudom. Mi lehetett ez? Ti éreztetek már valami hasonlót? Éreztétek már úgy, hogy mintha a másik ember sem akarna elszakadni tőletek, hogy mintha zavarban lennétek, mert valami hiányzik a beszélgetés lezárásához? Nem tudom, ő mit érzett, csak olyan furcsa volt ez az egész, én még soha nem éreztem ilyesmit, és lehet, hogy csak én képzeltem, hogy ő is vár még valamire, csak mindketten habozunk.

2013. aug. 15. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy csók kellet volna szal ba_szhatod
2013. aug. 15. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, legközelebb ne félj félj megtenni! Nehogy késő legyen! A nők a bátor férfiakat szeretik! :)
2013. aug. 15. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Van valakije, és tapasztalatlan is vagyok, nem mertem lerohanni. :(
2013. aug. 15. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
milyen munkahelye van hogy kimegy cigizni, aztan meg negyed orat dumal egy ismerosevel???
2013. aug. 15. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:
persze,h volt már ilyen.:) ez olyan tipikus egyikőtök sem akarja kimondni,hogy menni kéne stb:) biztosan vonzódik hozzád:)
2013. aug. 16. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!