Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt ez eddigi legfájdalmasabb szakító duma amit mondtak neked?
"Kipróbáltam milyen mással és te voltál a béna, én egy istennő vagyok."
F26
nem volt konkrèt szakítás, eltávolodtunk egymástól mint ágtól a levèl
18
"már nem vagyok beléd szerelmes"
L/16
Hát amikor odamentem hozzá megkérdeztem kit vár a vonatnál, azt mondta a barátnőjét. Ekkor még együtt voltunk, utána kezdtük megbeszélni a dolgokat. Majd azt mondta így 1 év után, hogy nagyon megbánta, hogy velem volt, ez az egész nem kellett volna.
Rá egy hétre pedig a következő szöveg facebook chaten: Nem hiszem el, hogy te mindenkinek azt mondtad hog ymi együtt voltunk, sosem voltunk együtt, miattad g_ciznek velem, egy hete sem vagyok a barátnőmmel és már is miattad akarnak széválasztani.
Mindezt úgy hogy mindenki tudta hogy együtt vagyunk, és én soha senkinek nem mondta semmi a mi saját belső dolgainkról. Mind1. Én voltam a szar szemét.
Azóta már van egy értelmes és normális párkapcsolatom már 9 hónapja.
17/L
Túlságos szeretsz, nekem kevesebb kell...
17/F :(
"Megcsaltalak egy k*rvával (ezt csak jelzőnek használta, nem fizetős melós csaj) és a 2 ajtós szekrény barátja aki a helyi maffia vezére megfenyegetett hogy kinyír. Többet nem kereslek"
Ezt sms-be nyögte be...teljesen kiakadtam...aztán jött azzal hogy ezt csak azért mondta hogy én szakítsak vele...szakítottam is, mert mivel 80 km volt köztünk, nem voltam benne biztos hogy akkor most mit higgyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!