Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted mi lenne az emberiséggel ha a szex nem nyújtana élvezetet?
Figyelt kérdés
Vajon mennyivel lennénk kevesebben a földön, ha a szex nem nyújtana semmiféle élvezetet, nem éreznénk semmit közbe?Szóval csak akkor szexelnének az emberek ha gyereket akarnának.2013. aug. 15. 16:04
1/12 anonim válasza:
Mindenki idegbajos és depressziós lenne...
3/12 anonim válasza:
Azt tudom, hogy nem lenne ilyen sok rinyáló gyerek itt, akinek nem jut punci.
4/12 anonim válasza:
Mindenki maszturbálna a buszmegállóban :dd
5/12 anonim válasza:
Hát nem tudom mi lenne de nem lenne ennyi hűtlen ember az tuti
6/12 anonim válasza:
Akkor is fenn akarnánk maradni, gyereket nevelni stb, nem halnánk ki...
7/12 anonim válasza:
nem is lenne rossz, legalább nem ekörül forogna a világ, és csak annyi ember születne amennyinek kell.
8/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az egész társadalom más lenne... Pl.:Nem hallanánk a tv-be hogy hány lányt erőszakoltak meg, nem lenne ilyen túl zsúfolt a mindennapi élet, és nem utolsó soron ennyi cigány sem lenne. Nem vagyok rasszista ne értsétek férre, és a szexxel sincs bajom,csak szoktam ilyeneken gondolkozni:)
2013. aug. 15. 16:15
9/12 anonim válasza:
az állatok is szaporodnak úgyhogy kihalni nem halnánk ki,valszeg a nők peteérési időszakában lenne nagyobb action,és még az is lehet hogy sokkal többen lennénk.
10/12 A kérdező kommentje:
Miért lennénk többen ? Szerintem a mai fiatalok legalább 50 % becsúszott gyerek...
2013. aug. 15. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!