Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki vékony, az automatikusan szép is?
Tudom, hogy a sokadik ilyen kérdés már, de kezdek besokallni.
Nagyon sokszor látom azt, hogy olyan lányra, aki nekem mint nő szépnek tűnik, sok pasi azt mondja, hogy "teltkarcsú", mert nem lapos, van feneke-melle. Ettől még nem dagadt. :)Komolyan teltkarcsú az, aki nem deszka? -.-
Nem, nem vagyok kövér, nem mondom, hogy topmodell vagyok, de nem folyok szét, szóval ezektől a kommentektől legyetek szívesek megkímélni, köszöntem :)
Szóval zavar, hogy a férfiak szerint van egy határ ami után már egy nő nem vonzó?
Nem értem mire akarsz kilyukadni. Azt pedig végképp nem értem, hogy a vékonyságból miért következne az, hogy valaki szép O.o A seggen és a mellen kívül is vannak ám dolgok amik meghatározzák a szépséget, a legfontosabb az arc.
Engem nem zavar, csak furcsállom. :)
Nincs gondom a pasikkal, nem is volt, nyilván az a srác, akinek a modellalkatú lányok jönnek be, nem engem fog választani, de ezen kívül tömérdek más ízlésű pali rohangál ezen a sártekén.
Igazából az zavar, hogy nagyon sokszor azt látom, hogy ha egy nőnek van pl kiállása (és nem azért, mert befoglalja az utcát), vagy van feneke- melle, az automatikusan TELT némelyik pasi szemében. O.o Egyszerűen mintha nem léteznének fokozatok
Szerintem ez olyan dolog, hogy ki-ki mást érez sértőnek. :) Meg nyilván a negatív dolgok jobban megmaradnak. Aki duci, az fogyni akar, aki vékony, hízni, lehetőleg mellre. :D
Abban viszont asszem egyetértünk, hogy iszonyat, amit manapság a nőkkel csinálnak.
Egyébként pont ma esett meg, hogy ültem a buszon, előttem egy ilyen plázacica kinézetű hölgy, fülemben fülhallgató. Azt hitte, nem hallom, és közölte hogy
"háááát...szép arca van... meg jó a sminkje... meg szép a haja, meg jó csöcsei vannak...de fogyhatna, meg nem kéne bakancsot hordania"
Na erre azért már beszóltam, hogy " a fülem pedig k.urva jó :D"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!