Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a megszakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a megszakításos védekezési módszerről?

Figyelt kérdés
Csak mert 4 éve ezt csináljuk és nem volt ebből probléma (tudom ez nem azt jelenti hogy később se lesz)
2013. aug. 14. 19:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A megszakításos módszer minden, csak nem védekezés...
2013. aug. 14. 19:53
 22/24 anonim ***** válasza:
76%

Semmi baj vele, akkor, ha van olyan erős a kapcsolat, hogy vállaljátok a gyereket, ha összejön.

Egyébként ez a többi védekezési módszerre is igaz: bármivel védekezel, összejöhet egy gyerek. Szóval szerintem szexelni úgy érdemes, ha a gyerek sem tragédia.

2013. aug. 14. 19:54
 23/24 A kérdező kommentje:

Na akkor még sem vagyok én vagy a párom "meddő"

Többeknek is bevált ez a módszer, persze az esély mindenre meg van még fogamzásgátló mellett is teherbe lehet esni (igaz kisebb százalék aránnyal)

2013. aug. 14. 19:54
 24/24 anonim ***** válasza:
Én két évig csináltam így, nem volt semmi gond, meg nem is paráztunk rajta. De eléggé kellett figyelnem azért, szóval kell hozzá azért elég nagy önkontroll, hogy ne csináld még meg azt az 1-2 mozdulatot, bármennyire szeretnéd :)
2013. aug. 14. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!