Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a megszakításos védekezési módszerről?
20éve közlekedek,igaz hogy babakocsiban kezdtem de ez az idő alatt nem ütött el egy kocsi sem,de ez nem azt jelenti hogy nem történhet meg
kb ugyan az a 2példa
amúgy nővérem 1-2évig csinálta így,januárban leszek keresztanya,szóval nem túl megbízható
Pont a legjobb pillanatban rántsam ki? Á, dehogy. Akkor már inkább gumit húzok, vagy szedjen a partnerem tablettát, használjon spirált, etc...
Ez a "kirántom, és spriccelek mindenfelé, mint a tűzoltótömlő" módszer egyrészt nem biztonságos, másrészt nagyon illúzióromboló.
Kivéve, ha kifejezetten kéri a partnerem, hogy terítsem be mindenütt, ahol csak bírom.
(Már elnézést, de...)
Mi 2-3 évig védekeztünk spermiciddel + megszakítással.
Ugyan még egyetemre jártam, de végül is akkora nagy baj nem lett volna a baba, 16 évesen viszont nem csináltam volna ezt.
Volt egy nőgyógyászati műtétem, nem tudom, egyáltalán mennyi esélyem van gyerekre.
Hormonális fogamzásgátlót sose szedtem, így is összevissza hízok, nem akarom plusz dologgal bombázni magam, mostanában gumit használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!