Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a megszakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a megszakításos védekezési módszerről?

Figyelt kérdés
Csak mert 4 éve ezt csináljuk és nem volt ebből probléma (tudom ez nem azt jelenti hogy később se lesz)
2013. aug. 14. 19:34
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót soha nem szedtem és nem is fogok! (és nem a pénz miatt)
2013. aug. 14. 19:41
 12/24 anonim ***** válasza:

20éve közlekedek,igaz hogy babakocsiban kezdtem de ez az idő alatt nem ütött el egy kocsi sem,de ez nem azt jelenti hogy nem történhet meg

kb ugyan az a 2példa

amúgy nővérem 1-2évig csinálta így,januárban leszek keresztanya,szóval nem túl megbízható

2013. aug. 14. 19:45
 13/24 anonim ***** válasza:
Férfi szempontból egyrészt jó, hogy nem kell bajlódni az óvszerrel, másrészt viszont túlságosan észnél kell lenni: arra is figyelni kell, hogy ne menjek el időben, plusz még arra is, hogy időben kijöjjek.
2013. aug. 14. 19:46
 14/24 anonim ***** válasza:
68%
Mi mar 8 eve vedekezunk igy, es megsem estem teherbe. Szerintem nagyban attol is fugg, mennyire tudja a fiu/ ferfi kontrollalni magat. Most jol le leszek pontozva, de a gyogyszer-business-nek is koszonheto, amiert ennhyire szorgalmazzak a fogamzasgatlokat. Persze beismerem, hogy igy sokkal nagyobb a kockazat.
2013. aug. 14. 19:48
 15/24 Amado atya ***** válasza:

Pont a legjobb pillanatban rántsam ki? Á, dehogy. Akkor már inkább gumit húzok, vagy szedjen a partnerem tablettát, használjon spirált, etc...

Ez a "kirántom, és spriccelek mindenfelé, mint a tűzoltótömlő" módszer egyrészt nem biztonságos, másrészt nagyon illúzióromboló.

Kivéve, ha kifejezetten kéri a partnerem, hogy terítsem be mindenütt, ahol csak bírom.

(Már elnézést, de...)

2013. aug. 14. 19:50
 16/24 anonim ***** válasza:

Mi 2-3 évig védekeztünk spermiciddel + megszakítással.

Ugyan még egyetemre jártam, de végül is akkora nagy baj nem lett volna a baba, 16 évesen viszont nem csináltam volna ezt.

Volt egy nőgyógyászati műtétem, nem tudom, egyáltalán mennyi esélyem van gyerekre.

Hormonális fogamzásgátlót sose szedtem, így is összevissza hízok, nem akarom plusz dologgal bombázni magam, mostanában gumit használunk.

17/24 anonim ***** válasza:
Az önkontroll nem sokat ér az előváladéknál.
 18/24 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok, azt meg hozzatennem, hogy a gumira allergias vagyok, a fogamzasgatlo tablettatol meg 35 kg-t hiztam, ami nagyon lassan ment le a tablettak abbahagyasa utan,igy marad a megszakitasos modszer.
2013. aug. 14. 19:51
 19/24 anonim ***** válasza:
Vagyis nem az elozo voltam, hanem a 14-es.
2013. aug. 14. 19:52
 20/24 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy a védekezési módszer megválasztása nagyban függ magától a kapcsolattól. Ha a pár tagjai maximálisan megbíznak egymásban, és tuti, hogy egyikőjüknek sincs más partnere; illetve, ha egyébként is együtt képzelik el a jövőjüket (tehát nem gondot okoz egy baba), akkor lehet kockázatos védekezési módot választani.
2013. aug. 14. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!