Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rettentően szégyenlős vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettentően szégyenlős vagyok még a"párom"előtt is iszonyú gátlásaim vannak, hogyan tudnék változtatni?

Figyelt kérdés
Pl. :bejön a fürdőbe magam elé kapom a törölközőt, csak sötétben fekszek le vele nem vetkőzök előtte. Meg hát eléggé érdekes dolgokat szeretne csinálni az agyba amitől én ockodom.Amúgy 21 éves lány vagyok állítólag elég szép. Szőke hosszú hajam van a cicimmel sincsen probléma meg semmimmel sincsen ha akarnék mással együtt lehetnék ezzel sosem volt gondom, de nekem nem kell senki más csak ez a fiú és érte érdemes megváltozni mert nagyon szeretem, de addig szóba se áll velem míg nem változtatok valakinek valami tanácsa?

2013. aug. 14. 14:30
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
El vagy tele magaddal(önimádatod van) és nincs szexsuális kultúrád,prűd vagy, és hideg amit ezzel az előadással próbálsz leplezni. Előbb utóbb le fogsz lepleződni, és az elég égő..szerintem jobban tennéd h őszinte lennél.
2013. aug. 14. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy majom nem tud oroszlán lenni-ha érted a célzást:D
2013. aug. 14. 14:33
 3/6 anonim ***** válasza:
A párod előtt tudod, hogy tudsz a legkönnyebben túlesni ezen a gátláson? Úgy, hogy meztelenre vetkőzöl és eléállsz. Vagy lefekszel és beterpesztel neki. Hagyd, hogy nézzen. Baromi sz-a-r érzésed lesz először, lehet többször is meg kell csinálni, de szép lassan elmúlik majd. Előtte legalábbis. Amúgy akkor teljesen sötétben szexeltek is? Fura lehet.
2013. aug. 14. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Még nem is pucsítottál be meztelenül neki? Sejtem a dolgot. Írj privátot, amiben részletezed milyen vagy és hogy milyen partnereid voltak előtte. Ez régről hozott rossz emlék vagy nevelési dolog lehet. Persze, csak ha szeretnéd, hogy segítsek :)
2013. aug. 14. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak saját magad tudsz ezen változtatni. beszéld meg magaddal ezeket : most szégyenlősködöm vagy nagyon jó szexet szeretnék, nekem is jó látni amikor a másiknak jólesik a szex akkor neki is hiányzik a szex látványa. Vannak olyan pózok amikor kell a fény hatása. Amikor a te szex játékodra dagad a pénisze az milyen jó érzés, látvány az egy plusz izgalom. Saját magadtól is megvonod a jót. Ezt minél hamarabb gyűrd le. Ne az vonja el a figyelmedet hogy lát-e vagy nem. Ha nem tetszenél neki nem lenne veled. Ha szeretnél beszélni írj prívibe.
2013. aug. 14. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Tessék együtt fürödni, rendszeresen, és utána meztelenül is téblábolni, nudizni a lakásban. max egy derékig érő kamupóló lehet rajtad.
2013. aug. 14. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!