Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy öleljek meg egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy öleljek meg egy lányt aki kb 27-28cmel kisebb nálam?

Figyelt kérdés

a feje kb ott a "mellem" fölött egy kicsivel

Lehet nem ennyire komplikált csak én nem tudom könnyűnek elképzelni

2013. aug. 14. 14:23
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok pozitív választ :))
2013. aug. 14. 14:39
 12/23 anonim ***** válasza:
Terpesz állás és máris alacsonyabb vagy. Nekem is volt sokkal alacsonyabb barátnőm, így a legkényelmesebb megölelni egy pici lányt :)
2013. aug. 14. 14:39
 13/23 anonim ***** válasza:

Én 172 centi vagyok, volt barátom meg 201 centi volt, szóval tudom miről beszélsz :D

Azt szokta csinálni, ha meg akart ölelni, hogy lehajolt, átölelt és úgy felemelt, én meg lógtam a levegőben. Csak itt vigyázni kell hogy ne engedd el hirtelen, mert fájni tud olyan magasból leesni, ha nem számít rá az ember :D

Azt is szokta csinálni, hogy terpeszben áll, és akkor mindjárt egy 10 centivel alacsonyabb

Vagy én felállok egy padra, úgy kicsit magasabb vagyok nála, de úgy is jó

2013. aug. 14. 14:42
 14/23 Sir Sarcasm ***** válasza:

Velem is volt már ilyen, de szerintem nagyon cuki :D

Csak simán öleld meg, ne hajolj le !!! esetleg adj puszit a homlokára

2013. aug. 14. 14:44
 15/23 A kérdező kommentje:
Most találkozunk elsőnek kettesben nem hiszem hogy fel kéne kapnom , de a későbbiekre megtartom :) :$
2013. aug. 14. 14:46
 16/23 anonim ***** válasza:

Nálunk is ilyesmi a helyzet.:D

Úgy szoktuk,hogy én ölelem lejjebb,a dereka felé,ő meg fent a vállamnál.:D Máshogy nem nagyon megy, de ha lépcső van a közelben az sokat segít.:D

2013. aug. 14. 14:47
 17/23 Sir Sarcasm ***** válasza:
Mondom az a legjobb ha csak simán hozzádbújik, szóval egyenesen állsz, nem hajolgatsz.
2013. aug. 14. 14:48
 18/23 anonim ***** válasza:
Vegyen fel magassarkút. Problem solvad.
2013. aug. 14. 15:43
 19/23 anonim ***** válasza:
*solved
2013. aug. 14. 15:43
 20/23 A kérdező kommentje:

Helyzet jelentés hátha érdekel valakit :)

Egy kicsit lehajoltam ,de tökéletes volt :$

2013. aug. 17. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!