Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Titeket mennyire zavar, ha egy lány perverz? :D
Attol fugg.
Peldaul ha a kielegito szexualis egyuttlet non plus ultrajanak azt tartja, ha o Kiszel Tundeve maszkirozza magat, engem pelenkaba oltoztet, a terdere ultet es cumisuvegbol toklevet itat velem, mikozben a hatterben Korda Gyuri bacsitol szol az "O, Lady N", majd ha bemelegedett es elerte a kello izgalmi allapotot, egy felbevagott cukkinit helyez a rektumomba, megcsavarja a mellbimboimat es felszolit, hogy "Na, gyere, tegy magadeva, kisfiam, helikopterpozban!" es az aktust vegignezi a felmeztelen Schmuck Andor, aki a mellbimboit simogatja es azt uvolti, hogy "Engem is vegyetek be az ellenzeki osszefogasba, Gordon!", akkor attol tartok, hogy ebben sajnos en mar nem tudnek partner lenni.
Nem gond. Talán ő elfogadja a fura, poénos és szexi perverzitásom;)
23f
Gabor011, akinek ilyen eszébe jut, amit leírtál, az se teljesen ép! :D
Engem nem zavar, ha egy lány perverz, mondjuk én is az vagyok. (lány, nem perverz) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!