Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el?
Tudom kis pisisnek fogtok gondolni...
13 éves vagyok(lány)és szerelmes a tanárnőmbe már lassan 3 éve,de csak 1 éve vagyok igazán belé szerelmes előtte is éreztem már valamit,de nem hasonlitott szerelemhez mégis éreztem már valami furát iránta. Ezalatt az egy év alatt csak szenvedek nincs olyan nap hogy ne sirnák miatta azt gondoltam hogy majd nyári szünet alatt kiszeretek belőle,de mint ez kiderült nem sikerült. Valahogy nem szeretnék kiszeretni belőle,de tudom hogy igy csak én fogok szenvedni amiből már elegem van.Mit tegyek?
Minden érzelem elhalványul előbb utóbb nálad csak az a baj,hogy folyton rá gondolsz és nem hagyod,hogy az agyad elfelejtse.
Próbáld magad lekötni valamivel és ha az eszedbe jut egyből tereld el a gondolataidat:)
Erre sajnos más módszer nincs:)
3.
Jó lenne!:D
miért akarod elfelejteni ? miért zavar hogy szerelmes vagy belé ?
Hány éves a tanárnő ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!