Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lánybarátomról lenne szó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lánybarátomról lenne szó mit tehetek? (lent)

Figyelt kérdés
Az egyetlen láybarátommal régebben sokat beszélgettünk facebookon mivel másik városban él. Múlt héten volt tábor ahova eljöttek barátnői is 3-an aki közül az egyiknál próbálkoztam emiatt a 3 lány utál nem tudom hogy miért de teledumálta lánybarátom fejét hogy elmebeteg őrült vagyok meg minden. Megírta hogy nem tart hülyének meg nem utál de nem akar beszélgetni velem mert fél hogy barátnője mérges lesz rámondtam neki vele szeretek beszélgetni nem barátnőjével meg hogy nem kell tudnia de azt mondta nem akar a háta mögött beszélgetni.

2013. aug. 12. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem is a barátod :(
2013. aug. 12. 22:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Hülye pcsa mind.

Keress valódi barátokat, akiknek a problémamegoldó képessége meghaladja egy burgonyáét.

2013. aug. 12. 22:45
 3/8 A kérdező kommentje:
kár pedig igazán jóba voltam vele és mindig is kedveltem meg kedves volt velem :(
2013. aug. 12. 22:54
 4/8 A kérdező kommentje:
de azért kösz a válaszokat
2013. aug. 12. 22:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Soha nem viselkedtem volna így egy baráttal, mint ő veled.
2013. aug. 12. 23:12
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

mit csináljak vele? írjak valamit vagy haggyam

?

2013. aug. 13. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hagynod kéne :)
2013. aug. 13. 12:46
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek zöld kéz
2013. aug. 13. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!