Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan szerelmetek akin nem tudtatok soha igazán túllépni?
Nem
Volt olyan akin nagyon nehezen túl lehetett lépni. Fél év volt.
Igen úgy éreztem rákos leszek a szerelmi bánattól annyira nem múlt több,mint egy évig és mindenféle nőgyógyászati gyulladásom is volt(kezelhetetlen).
De január óta újra együtt (pedig teljesen lehetetlennek tűnt) és az egészségem rémes gyorsan spontán rendbe jött,tényleg pszichoszomatikus volt.
Még nem, nem rég lett vége egy 7 éves kapcsolatomnak, amin még nem teljesen léptem túl, de szerintem (nagyon remélem) menni fog.
Egy ismerősömnek meghalt a párja, akit nagyon szeretett, ugyan most már van valakije, de szerintem sosem fog igazán túllépni. Csak egyre kevesebbet jut eszébe.
Nem, általában 1-2 héten belül már tök jól voltam. Számomra sosem jelentettek túl sokat a kapcsolatok, nem vagyok az a fajta, aki imádja a másikat. Tudok szerelmes lenni, de nem olyan mélyen, mint mások.
Vagy csak nem találtam még rá olyanra, akivel ha szakítanék, beleőrülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!