Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válaszolnak csajok a direkt fiúknak feltett kérdésekre?
az tuolsó ilyen kérdés csak hogy ne menjünk messzire, ez volt: "Fiúk, szeretitek, ha van mit fogni egy lányon?
Mennyire jön be ez nektek? Linkelnétek képet nekem hogy milyen test jó számotokra?" egy lány is válaszolt rá hogy az ő barátja szereti, akkor nem hasznos a válasz ha a barátja véleményét tolmácsolja? rengeteg olyan kérdés van ami alapvetően már önmagában hülyeség, és teljesen mindegy hogy ki mit válaszol akár lány akár fiú úgyis használható választ fog adni.
Mert a lányok mindig mindent jobban tudnak!
És a férfiaknál öntudatlanul elérik, hogy azt akarják, gondolják, amit ők akarnak!
sztem a csajok azért válaszolnak, mert kb tudják, hogyha csak pasik válaszolnának akkor milyen válaszok születnének, ami az adott csaj szerint nem helyes, ezért beírja a saját véleményét h kicsit változtasson a statisztikán :D
pl egy olyan kérdés h FIÚK! ti a dagadt vagy inkább a sovány nőket szeretitek? eléggé egyértelmű h a többség a soványt fogja írni. ezért 1-2-3-10-15 csaj beírja, hogy ugyan ő lány, de szerinte egy dagadt nő is lehet szexi.
na sztem ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!