Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan fiúk, akik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan fiúk, akik a duci lányokat szeretik?

Figyelt kérdés
Nem ismerkedni akarok. Duci lány vagyok, boldog kapcsolatban 2 éve. A barátom vékony, nagyon jóképű srác, 31 éves kora ellenére is folyamatosan hajkurásszák nemcsak a huszonéves nők, hanem a tizenéves lányok is. Élvezi, jól esik neki, de még beszélgetésbe sem elegyedik egyikkel sem. Ráadásul nem is mondható el az róla, hogy szereti a duci lányokat, mert én vagyok az első ilyen barátnője. Érzem, hogy szeret, mondja is, ki is mutatja, törődik velem. Viszont. Unom, hogy a szemembe mindenki jópofizik, vigyorog, jajj, de cukik vagytok, összeilletek, látszik, hogy szeretitek egymást, a hátam mögött meg folyamatosan megy a duma. Mindig ugyanaz: "Istenem, tényleg nagyon szép arcú lány, nagyon jó a humora, kedves is, empatikus is, aranyos, de nézd meg a testét. Nem hiszem el, hogy tényleg tetszik neki. Nézd meg, milyen pasi, körülugrálja minden csaj, tuti van valakije, ő (én) pedig csak egy biztos pontot jelent neki, vagy hasonló. Ráadásul láttad az előző barátnőit? Mindegyik olyan volt, mint egy modell. Mem hiszem el, hogy csupán a szép pofijával meg a lelkével megfogta, az ilyen pasiknak nem csak az a lényeg. Nagyon nem illenek össze. Hogy tudja szeretni?" Rohadtul bánt, fáj. És nem csak az ő barátaitól hallottam már ezt, az én ismerőseim közt is van olyan szép számmal, aki hitetlenkedik, meg csodálkozik, hogy hogy jöhettünk mi össze. Nem csak bánt, de bosszant is. Tényleg ilyen lehetetlenül hangzik ez? Van itt valaki, aki hasonló a barátomhoz? Kezdik velem elhitetni, hogy nem vagyok elég jó neki. :(
2013. aug. 12. 19:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is ilyesmi vagyok, arányos, ahogy te is. Tök jó, hogy sikerült egy ilyen pasit kifognod, mert manapság tényleg nagyon a külsőségekre mennek a pasik. Mondjuk, őszintén szólva én a te korodban 15 kg-val vékonyabb voltam...

De én drukkolok nektek, végre nem csak a gebéké a világ!!! :)

2013. aug. 12. 21:13
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi :) Ó, pedig voltam én ennél több is gyerekkoromban. Sajnos a szüleim nem mondtak nemet semmire, aztán olyan 16 évesen megjött az eszem, nem éreztem jól magam, ledobtam egy tízest. Most egyelőre jól vagyok, bár nem tudom, ezek után mikor lép fel megint a kóros önbizalomhiány...
2013. aug. 12. 22:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Azért van veled mert jó neki veled lenni és nem minden a külső meg a zéró méret . Szerintem a nőn szexi ha olyan kis markolni való ,mert van mit megfogni rajta és nem mindenhol a csontja áll ki . Mindenki legyen kibékülve magával ,szeresse a testét és ha ő maga érzi azt hogy változnia kell akkor változzon ,de ne ezzel akarja elfogadtatni magát . Én ebben a hibában vagyok . Fogyással akarok értékesebbé válni ,ahelyett hogy azon lennék ,hogy szőröstül bőröstül megszeressem önmagam . Az embert ne a teste miatt szeressék mert az éppen beleillik az napjaink szépségideáljába . A szépség több dolog együttes hatása .
2013. aug. 13. 13:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen én! Mi is hasonló cipőben járunk, bár a barátnőm jóval ducibb mint te, és alacsonyabb. 2 éve alkotunk egy párt, az elején mi is kaptuk a megjegyzéseket rendesen. Jómagam szintén sportos, (állítólag jóképű), 22 éves srác vagyok, barátnőm 2 évvel fiatalabb mint én. Mindig ment a "Hogyan tudod őt szeretni?" "Melléd egy sportos csaj illik, nem pedig kövér.."

Sajnos az ízlésemmel nem tudok mit csinálni! :D Imádni való, aranyos csaj, nagyon szeretjük egymást, erre már az utálkozók is rájöttek, szóval tárgytalan az ügy. Olyan marhaságok pedig mégcsak meg sem fordultak a fejemben, hogy szégyenkezzek valahol is miatta, csak mert duci. Nekem ez tetszik, vállalom, büszke vagyok rá.

Ajánlom nektek is ezt a fajta nézőpontot, Kedves Kérdező! :)

Tegyetek rá nagy ívből, és ne érdekeljen mások véleménye, hanem csakis a párodé! Nehogy már mások mondják meg, hogy neki, neked, nektek mi a jó...

A mai világban már minden beleszól mindenbe, ennyi magánéletem már hadd legyen, hogy én döntöm el, hogy kivel és hogyan vagyok boldog...

2013. aug. 14. 19:04
 15/16 anonim válasza:

Ha valami kérdésed van, írj privátot nyugodtan!

Előző voltam :)

2013. aug. 14. 19:14
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :) Utolsó válaszoló: lehetséges, hogy írni fogok majd. :)
2013. aug. 14. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!