Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan fiúk, akik a duci lányokat szeretik?
Én is ilyesmi vagyok, arányos, ahogy te is. Tök jó, hogy sikerült egy ilyen pasit kifognod, mert manapság tényleg nagyon a külsőségekre mennek a pasik. Mondjuk, őszintén szólva én a te korodban 15 kg-val vékonyabb voltam...
De én drukkolok nektek, végre nem csak a gebéké a világ!!! :)
Igen én! Mi is hasonló cipőben járunk, bár a barátnőm jóval ducibb mint te, és alacsonyabb. 2 éve alkotunk egy párt, az elején mi is kaptuk a megjegyzéseket rendesen. Jómagam szintén sportos, (állítólag jóképű), 22 éves srác vagyok, barátnőm 2 évvel fiatalabb mint én. Mindig ment a "Hogyan tudod őt szeretni?" "Melléd egy sportos csaj illik, nem pedig kövér.."
Sajnos az ízlésemmel nem tudok mit csinálni! :D Imádni való, aranyos csaj, nagyon szeretjük egymást, erre már az utálkozók is rájöttek, szóval tárgytalan az ügy. Olyan marhaságok pedig mégcsak meg sem fordultak a fejemben, hogy szégyenkezzek valahol is miatta, csak mert duci. Nekem ez tetszik, vállalom, büszke vagyok rá.
Ajánlom nektek is ezt a fajta nézőpontot, Kedves Kérdező! :)
Tegyetek rá nagy ívből, és ne érdekeljen mások véleménye, hanem csakis a párodé! Nehogy már mások mondják meg, hogy neki, neked, nektek mi a jó...
A mai világban már minden beleszól mindenbe, ennyi magánéletem már hadd legyen, hogy én döntöm el, hogy kivel és hogyan vagyok boldog...
Ha valami kérdésed van, írj privátot nyugodtan!
Előző voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!