Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, miért kell az álszent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért kell az álszent szöveg? (többi lent. )

Figyelt kérdés

Sok kérdésben azt olvastam hogy rengeteg fiúnak nem jön be a nagy mell,inkább a kicsiket szeretik.Hasonlítsátok össze a 2 képet:

[link]

[link]

Melyiket nézitek meg inkább?

2013. aug. 12. 19:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Áruljátok már el,hogy minek tesztek fel kérdést ha nem fogadjátok el a válaszokat?
2013. aug. 12. 19:17
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2013. aug. 12. 19:19
 13/23 anonim ***** válasza:

Megnézni én is a nagyobbat nézem meg, vagy inkább úgy mondanám, hogy azon akad meg a szemem. Ruha nélkül azonban a kisebbeket/közepeseket preferálom, mert kevés olyan nagy és természetes mellet láttam, ami szép lett volna.

30F

2013. aug. 12. 19:25
 14/23 anonim ***** válasza:
Ez nem álszent szöveg.Szimplán nem mindenki a melle mérete alapján ítél vonzónak egy nőt.Nekem tetszett már nagy mellű és kis mellű lány is,de nem a mellméretük volt az,ami miatt tetszettek,hanem a személyiségük volt az,ami megfogott.
2013. aug. 12. 19:27
 15/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nem álszentség, csak a pasik nem ezt a nagyon kicsit értik az alatt, hogy kis mell általában, hanem a közepeset, és az valóban szebben mutat ruha nélkül, mint a túl nagyok.

Szerelmes pedig senki se a mellméret miatt lesz, szóval teljesen mindegy.

2013. aug. 12. 19:41
 16/23 anonim ***** válasza:

az elsőnek az arca is elég csúnya, szerintem őt ezért néznék meg kevesebben, bár nyilván a ketteske több érdeklődő tekintetet vonz magához.

de tegyük hozzá, hogy a férfiak elég vizuálisak. te mit veszel észre előbb, egy piros ferrarit vagy egy szürke kis suzukit? és melyiket vennéd meg, és használnád napi szinten (feltéve, hogy ugye, hogy nem akarsz feltűnősködni, és a praktikumot tartod szem előtt). ugye, jó lenne egy piros ferrari, de csak addig, amíg bele nem gondolsz, hogy zabálja a benzint, a hepehupás utakon rövidesen gajra menne az egész, és sorolhatnám. és mivel a kis szürke suzukiban meg elfér a férjed a gyerekekkel a hátsó ülésen, plusz a nyaraláshoz becsomagolt összes cucc is, és erdei vad tájakon is tudsz vele közelekdni, ezért inkább azt választod- mert jobban megfelel a szükségleteidnek, igényeidnek, stb. ennek ellenére megnézel egy piros ferrarit, mert feltűnőbb. de nem akarnád, mert minek, és úgyis csak a baj lenne vele.

nőként, és autókhoz a legkevésbé értőként próbáltam az először eszembe jutott hasonlatot leírni, hogy SZERINTEM hogyan láthatják a kis mellek kedvelői a nagy melleket. tudod, mint a zsiráf: szép, szép, de otthonra nem kéne. az egy dolog, hogy én nem vagyok pasi, és a női mellekhez se nagyon értek, a kocsikhoz meg még annyira sem, de a barátom viszont igen, és ő valahogy így próbálta nekem (kis mellűnek) elmagyarázni, milyen a férfiak hozzáállása a témához.

hát ennyi. megnézni a 2est nézik meg inkább, de az, hogy kivel fekszenek össze (ismét barátom idézem: kis mellre, nagy mellre, minden női mellre fel lehet izgulni gond nélkül) és kivel járnak, az a legkisebb mértékig sem ezen múlik.

és ez nem álszent szöveg. most miért, ha valaki szereti a spenótot, akkor hazudja, hogy nem, csak hogy ne higgyék álszentnek? butaság. ha valakinek a kis mell tetszik, egészségére. valaki meg a nagyokért rajong. még szerencse, hogy minden mell kedvelői számára van bőven felhozatal :)

2013. aug. 12. 19:43
 17/23 anonim ***** válasza:

2-est. De nem a melle miatt!!!

Alapjában véve sokkal szexisebb, jobban néz ki, közvetlenebb a kisugárzása, nem olyan búval-szott.

És nem álszent szöveg a kis mell, én is azokat szeretem, és még sokan mások is , és egy rakás ellen példát lehet mutatni.

Itt van pár kép:

[link]

[link]

Jó nagy mellük van, ezek szerint minden férfi álmai???

Nem hinném!

Nem hinném, hogy van olyan férfi, aki ne választaná inkább őket:

[link]

[link]

2013. aug. 12. 19:46
 18/23 anonim ***** válasza:
Megnézem mind a kettőt, mert ku.rvára nem izgat, mekkora a mellük. Álljatok már le az ilyen kérdésekkel. Köszönöm.
2013. aug. 12. 19:55
 19/23 anonim ***** válasza:

Te irreálisan nagy mellű nőket linkeltél be. Ne már ahhoz hasonlítgasd a kis mellű csajt, akit linkeltél.

Akkor most én is linkelek, elferdítve úgy, ahogy te:

Nagy mellek:

[link]

[link]

[link]

Kis mellek:

[link]

[link]

Nem hiszem, hogy neked ezek közül a kisebbek tetszenek.

2013. aug. 12. 19:55
 20/23 anonim ***** válasza:
a nagyobb jobb, de am nem nagy tényező ez
2013. aug. 12. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!