Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok. Itt, GYK-n csak 30-35 éves pasikkal tudok normálisan beszélgetni? A fiatalok ennyire kanosak lennének?
Figyelt kérdés
Velük nagyon jól el tudok beszélgetni bármiről: nyaralás,utazás stb.
Mikor rámír egy ennél fiatalabb fiú,neki csak a szex és a maszturbáció jár az eszében.
A fiatalabb korosztály miért ennyire kanos?
17/L
2013. aug. 12. 16:17
12/30 kovpet válasza:
Velem a zenéről is lehet beszélgetni.
Dugtál már zongorán?
:)
14/30 anonim válasza:
Mert nincs akkora élettapasztalatuk,nem láttak még annyit a világból, nem kommunikáltak még annyit h tudják miről kell, nekik még a szex,maszturbálás a legnagyobb élményük....egyszerűen csak rosszakat fogsz ki mert én egyáltalán nem beszélek ilyesmiről még se vagyok 30... 22F
15/30 anonim válasza:
Innen is invitált nő szexre privátban (ha az volt, nem ellenőriztem találkozón kié a fotó), de túl közönséges volt. Minek sunyiskodni? Dumálni 25 évesen is tudtam.
16/30 viktor123456 válasza:
Fiatalként acél a fontos,l, a szinvonala aszexnekezért nem túl magas, mert csak dugni akarsz. Huszonévesen már az út is fontos, hogy hogyan jutsz oda. 30 évesen már dugtál eleget, így kezd csak az út fontossá válni.
Aztán eljutsz abba akorba, hogy mindezt lesz*rod. :-)
17/30 anonim válasza:
Úgy látszik eddig rosszakat fogtál ki. :D
18/30 A kérdező kommentje:
#17 Túlságosan is! Nem tudom,hogyan sikerült...:)
2013. aug. 12. 17:12
19/30 anonim válasza:
10-es, jól beszélsz, illetve annyival egésziteném ki, hogy legtöbb fiatal csaj el is megy az szex és maszturbálós dumás, vele egykorú sráccal egy laza menetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!