Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen megtörhetetlen? Hogyan tudnék változni?
sziasztok! az a problémám hogy nagyon nehezen tudok fiúkkal feloldódni, nem tudom elképzelni hogy csókolózzak, vagy azzal elfeküdjek akivel épen találkozom.. ennek ellenére gondolok fiúkra, meg hogy jó lenne ha lenne barátom, de mikor egy találkozón vagyok olyan idegennek érzem az egészet ... és már voltam úgy 8 randi félén, 2 srác tetszett, de azok meg pont nem kerestek, a többiek meg mind.. nem tudom hogy miért vagyok ilyen szerencsétlen.. nem bírom magamat elképzelni hogy odabújjak egy sráchoz, ugyanakkor meg vágyom is rá.. azszem a nagymamámtól örököltem, ő is szerette magát "kelletni a fiúknak", de a nagypapámba sem volt szerelmes, nem szeretett csókolózni, stb.. meg anyukám is kicsit ilyen volt neki 18 évesen lett az első barátja, mert senki sem jött be neki.. nekem sem volt barátom még és utálom magamat a természetemért.. meg tetszik a suliban egy srác, de egyik bnőm aki oszttársa nem akar segíteni, mert h ő nem akar ilyen ügyekbe belefolyni..és más közös ismerősünk sincs, és am is néha látom de nem tudom kiverni a fejemből, persze lehet h beszédileg ki sem jönnénk..
picit úgy érzem magam mint ruhavásárláskor hogy minden boltot feljárok, hogy hátha még x üzletben is van vmi jó darab, kedvezőbb árban..meg miközben randizok látok egy szimpibb , helyesebb srácot, és arra gondolok h de jó lenne most ink vele ülni itt..
nem tudom miért vagyok ilyen megtörhetetlen mit tegyek?:(
17L
A bele szeretni jelentése az, hogy a belső értékeit megkedveled... Ha nem ismered eléggé a srácot, és nem tetszenek a belső tulajdonságai, akkor mire fel lennél szerelmes? :) Teljesen jó vagy!
A sok "látásra szerelmes" (inkább vonzalom) ember meg a felszínesség miatt gyorsan megszeret valakit, gyorsan lefekszenek, gyorsan összevesznek, és gyorsan megutálják egymást, mert nincs meg a kapcsolatukban ez az alap, hogy ismerje a jó, és rossz tulajdonságát a másiknak, és azt ne csak "elviselje", hanem szeresse! :)
Nyugi, én sem tudtam mit kezdeni az ilyen "felszínes" randikkal, pedig éreztem már, hogy a leányzó akarja a csókot, de neeeem... Magas igény? Ez nem az... :)
22f
Mert (ahogy tapasztalom a saját életemben) úgy működik, hogy az első benyomásnál nincs fontosabb egy kapcsolat "alapjainál". Nem sok embert kedveltem meg "idővel", ha az elején nem jött be. Ezalatt nem testi adottságokra gondolok, hogy milyen a cicije, vagy a feneke, hajszíne, hanem a testtartása, beszéde, nyelvezete, stílusa, kisugárzása. Ha az elején nem érzem, hogy "Úúú Ő kell nekem... (értsd jól, mert nem ilyen megszerzős srác vagyok, csak ezt az érzést nem tudom jobban leírni :D)
akkor elbukik az egész... Ha megismersz majd egy olyan srácot, férfit, vagy öreg bácsit, nénit, hogy az élete vonzó lesz számodra, akkor majd érdekelni fog "hosszú távon" is. (és nem feltétlen a párkapcsolatról szól az ismeretség. :) )
Ugyan ilyen vagyok, mint te, és mára már nagyon kevés őszinte ember maradt a közelemben, de nem érzem hiányát a nagy felszínes baráti körnek. A lányok is őszintén szeretnek (az a kevés :D), mert ismerik azt az oldalam, ami miatt különleges vagyok, és emiatt nem aggódom, hogy "egyedül vagyok", vagy valami baj lenne bennem. :)
Te is teljesen jó vagy, sőt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!