Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennetek ilyen helyzetbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennetek ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés
almomba se gondoltam volna hogy elofordul velem ilyesmi es kb semmi lelekjelenletem nem volt.ultem a buszon lenge egyberuhaba elol rovid hatul hosszu ruha nem tudom tudjatok e milyen fazonrol beszelek.elottem par szekkel velem szembe egy idos ferfi 70koruli vigyorgott ram meg folyamatosan nezett es simogatta magat kozbe...de annyira feltunoen annyira gusztustalanul pedig nem kivagott ruha vagy ilyesmi volt rajtam (bar az se lett volna ok erre) kb nem is tudtam mit csinaljak csak arrebb ultem meg eltakartam a fejem.olyan megalazo es kellemetlen volt es masok is eszrevettek a buszon mindenkin csak a meglepettseget vagy nem is tudom mit lattam.ilyenkori a teendo?megrugdosni csak nem rugdoshatom...
2013. aug. 12. 02:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

1. hát igen de azért elég kellemetlen helyzet ez még én is leblokkoltam pedig nekem van azért szám rendesen..meg miután felszálltam és leültem rá kb 5percre vettem észre belegondolni is undorító hogy ez mielőtt észrevettem már 5perce...

2. ha máskor ne adj Isten ilyen lesz ezt fogom csinálni.:)

3. 5. elültem máshova de olyan sok hely nem volt meg olyan kellemetlen volt....utólag már bánom hogy nem szóltam neki valami megalázót minimum na majd legközelebb nem blokkolok le semmin ezt most megfogadom

4. az azért durva lett volna nem akarok magamnak bajt egy ilyen szerencsétlen miatt

9. azért mert nem Pesten lakok itt nem 5percenként hanem kb fél óránként járnak buszok plussz a buszmegállóba is vártak plussz kifizettem 300ft-ot a jegyre

10. [link] a ruha pont ugyanilyen volt az alakom vékony.általába sok helyen megnéznek pedig a cicim sose teszem ki (nem is lenne mit:D) max rövid(ebb) ruhákat felveszek nyáron de abból sincs kint a s*ggem.a hajam középhosszú barna szóval még az is a leg'észrevehetetlenebb'.sminkeléskor meg max korrektor alapozó és szempillaspirál van rajtam.amúgy igen legközelebb nem hagyom szó nélkül ha ne adj Isten ilyen vagy hasonló előfordul velem

2013. aug. 13. 14:05
 12/14 A kérdező kommentje:
ja és nyáron napozok máskor meg szolizok a szoli az egyetlen dolog ami nem természetes rajtam szóval nem érzem a saját 'hibámnak' ezt
2013. aug. 13. 14:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Elég sok beteg ember él, és én ha lány lennék, tuti másképp fejezném ki a nőiességem, nem ilyen szép ruhával. (az alakodat megmutathatod kevésbé "feltűnő" ruhában.)

Nem támadó jelleggel írom, de a bolondokkal nem tudsz mit tenni, aztán ha egy megerőszakol, akkor kit fogsz hibáztatni? Mert mást nem tehetsz... A bolondok egyre többen vannak, és szerintem nincs szükség provokálni őket. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy szeretsz szépen öltözködni, de gondold el, mit szeretnél elérni a ruháddal. :) A leírás alapján aranyos, kedves, értelmes, és vonzó csajszi lehetsz, nem kell még ilyen ruha is a "vonzó megjelenéshez" (ha meg buliba mész, akkor taxi, vagy ismerős... Beteg világban élünk!)

(Remélem nem sértődsz meg a véleményem miatt. :) )

2013. aug. 13. 14:10
 14/14 A kérdező kommentje:
utolsó.hát kinekmi számít feltűnő ruhának:) mások forrónacikat vesznek fel (amik szinte ráolvasnak a s*ggükre és tényleg kint van nekik belőle meg bokáig dekoltált felsőket:D én nem szeretem a rövidnadrágokat mert túl vékonynak érzem benne a lábaim az egyberuhákat viszont nagyon szeretem:) nyáron szinte csak egyberuhát hordok amikor jó idő van.de nem dobálom magam jobbra balra közbe meg semmi.csinos/nekem tetsző ruhákat veszek fel nem k*rvásakat.amúgy semmit nem szeretnék elérni a ruhámmal olyan ruhát veszek fel ami nekem tetszik és kényelmes:) amúgy aranyos vagy h így ismeretlenül 'féltesz':)) ha bulizni megyek (csak nyáron szoktam de akkor minden hétvégén:D év közbe amúgy nagyon ritkán inkább csak iszogatunk) sose megyek egyedül amúgy többen szoktunk mindig menni:)
2013. aug. 14. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!