Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajként szégyellem magamat, a többi csaj miatt? Miért vagytok ilyenek csajok?
24 éves Budapesti nő vagyok, és úgy vettem észre, hogy a fiatalabb lányok elég bunkón viselkednek a srácokkal. Muszáj vagyok megosztanom ezt veletek, mert már engem is felháborít.
Ma amikor mentem haza. akkor volt egy tizenéves lányokból álló társaság, akik a játszótéren cigiztek és közben söröztek , de olyan csúnyán káromkodva beszélgettek egymással, hogy csak úgy kapkodtam a fejemet, amikor elmentem mellettük. Az egyik lány éppen azt mesélte a másiknak, hogy el volt egy buliban, és hány pasival smárolt az este. Szerintetek ez nem szánalmas, hogy tizenévesen ezt csináljátok? Ez verseny ki hány pasival smacizik?
Vagy amikor tegnap mentem a barátnőmmel plázába, akkor volt egy tök helyes fiú, aki szembe jött velünk, és előttem ment egy lány , aki okostelefonnal játszott a kezében, és nem is nézett előre és neki ment a fiúnak, és a lány elejtette a telefont. Erre a srácra kiborult, hogy "mi van vakegér, nem látod merre kell menni te hülye" miközben a fiú nem is volt hibás. A fiú megakarta hívni a csajt bocsánatkérésképpen, és akkor még a csaj volt felháborodva, hogy mégis mit képzel a srác, és leteremtette ott mindenki előtt. Most ez miért kellett csinálni? Miért jó a srácokat a földbe alázni?
Amikor buszon voltam, akkor egy fiú leszólított egy lányt, hogy melyik megállónál van egy temető, és a lány kiröhögte a fiút, mert beszédhibás volt. Ez milyen taplóság már nem? Lehet, hogy belül meg tök kedves fiú. Miért kell ennyire felszínesnek lenni?
Tegnap este moziban megnéztük a Hupikék Törpikék 2 a barátommal, és a mozi előtt, volt egy "kedves" pár, vagyis én azt hittem, hogy azok. Csak a csaj, mindent megvetetett a pasival ott a büfében, és szegény srác utolsó pénzét is ráköltötte, majd mondta a csaj neki, hogy "A film után, taxival akarok hazamenni, mert félek este az utcán, és szeretném Peti ha kifizetnéd azt is nekem". Ez is mi már? Miért használjátok így ki a fiúkat anyagilag? Miért vagytok ilyen pénzéhesek lányok?
Most lementem előbb a boltba, és volt egy csúnya srác, aki elesett gördeszkával, és ment egy huszonéves csaj, aki meg simán elment mellette, sőt átlépte és még meg se kérdezte tőle, hogy van. Én egyből odasiettem hozzá, mert alapvető dolog az elsősegélynyújtás. Azért illő lenne egy másik embernek szerintem segíteni, akkor is ha nem néz ki jól a fiú nem? Miért külső alapján ítélkeztek?
Szerintem ezért jár jobban az ember,ha egyedül marad.Ilyen jellemtelen hulladékokkal jobb nem kezdeni.
Nekem személy szerint ismerkedni se nagyon van már kedvem,mert akikbe belebotlottam azoknak legalább a fele undorító volt,a másik fele meg,vagy foglalt,vagy ő maga se tudja,hogy mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!