Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menők a kopasz kigyúrt férfiak?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 21:12
11/18 A kérdező kommentje:
és akinek nem jön be annak miért nem vagy van olyan egyáltalán ? :)
2013. aug. 11. 21:30
12/18 anonim válasza:
nekem bejönnek a kopasz pasik de nem a borotvált fejűek,hanem legyen pici azért és a kigyúrt ,hát szálkásan legyen izmos a nagyon kigyúrt inkább visszataszító
13/18 anonim válasza:
Nekem nem feltétlenül jönnek be. A kopaszodás nem zavar, de nem is tartom külön vonzónak. Ha a pasi szexi akkor kopaszon is az és hajjal is. (amúgy imádom a dús hajat férfiakon)
Ami a testét illeti: szeretem ha erős, de az edzőteremben kigyúrt pasik nem jönnek be. Nekem bőven elég ha nincs elhízva vagy nem kórosan sovány(én teltebb idomú nő vagyok)és ha fizikai munkát végez az már elég is, ha nem akkor nem árt ha azért sportol valamit, én is szoktam.
14/18 anonim válasza:
"sportol valamit" :D
Sakk, darts, póker? :D :D
15/18 A kérdező kommentje:
De én nem a kopaszodókról beszélek... hanem aki direkt borotválja...
2013. aug. 11. 21:47
16/18 anonim válasza:
"A csajok imádják a kopaszodó/kopasz csávókat.
Minél több hajad van annál rosszabbnak tartanak."
Dús hajam van és szinte minden buliban akad egy csaj aki beletúr. Biztos sok csajnak tetszik a kopasz haj, de azért ne általánosítsunk! :)
17/18 A kérdező kommentje:
a haj nem lehet kopasz csak a fej. :P
2013. aug. 11. 21:56
18/18 anonim válasza:
Köszönöm hogy okosabb lehettem így vasárnap este :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!