Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most minden lánynak csak ezek a kigyúrt férfiak jönnek be?
Olvasom itt, meg más oldalakon is a nők ideálját és mindenhova az van írva, hogy legyen izmos, kockahasú, szálkás stb...
Én személy szerint nem hogy izmos nem vagyok, de inkább a mackós kategóriába osztanám be magam. Kérdeztem már lányokat, azt mondták, hogy jól áll, de barátnőm még nem volt, valószínűleg emiatt.
Most tényleg csak az izmosak jönnek be a lányoknak, vagy vannak olyanok is, akik a "húsosabb" férfiakat preferálják?
Húsos/mackós alatt most nem a hamburgeren és chipsen nevelkedett kinézetére gondolok, hanem például olyan Homer Simpson szerűre.
19/F
ajánlom neked ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Biztos vannak olyanok akiknek ez jön be.Az hogy nekem mi jön be elég nehéz leírni...szóval ha vki kicsit(!!) izmos az szexi,de a nagyon izmosaknak nem jönnek be.Eddig 2srác tetszett,mindkettő vékony volt,de nem izmos.
Szóval szerintem ne aggódj,mert -mint az én pl-m is mutatja- az,hogy kinek mi az ideája egy dolog,de ha van benned vmi nagyon vonzó akkor lesznek olyan lányok akiket nem érdekel a mackós alkatod:)
Egyébként van akinek kifejezetten jól áll a mackós alkat:)
14/L
19:04
Nem, oda még nem írtam HSZ-t.
Elsőnek köszönöm a linket.
Nekem egyáltalán nem jönnek be a kigyúrt pasik, meg a nagyon vékony nyeszlettek sem. Kicsi izom,kicsi poci a legjobb párosítás :)
Jó ha hozzá lehet bújni egy férfihez, hajrá macik!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!