Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért "fáj" másoknak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "fáj" másoknak, hogy nem élek szexuális életet? 17/L

Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 01:58
1 2 3
 11/21 Salx Narval ***** válasza:
Jó kislány. Egy apa.:D
2013. aug. 11. 03:50
 12/21 anonim ***** válasza:

tojj rájuk nagy ívben :D

én is azt tettem, nagyon gyerek voltam még 17 évesen.

fociztam a fiúkkal, öcséimnek tekintettem őket kb., a korosztályomat nem érdekeltem, csak a 40 felé járókat, azoktól meg féltem.

18 évesen találtam valakit, akivel elvesztettem, jártunk fél évet, így volt jó. Utána lett komolyabb kapcsolatom.

Engem is piszkált mindenki, hogy miért nincs pasim, az unokatesómnak 13 éves kora óta mindig volt valaki... hát nem akartam mindig valakit. Nehéz alkalmazkodni, pláne ha öntörvényűbb vagy másoknál. Fel kell ehhez is nőni, a szexhez is.

2013. aug. 11. 07:35
 13/21 anonim ***** válasza:
Hülyékkel ne foglalkozz! Örülj, hogy Te normális vagy!
2013. aug. 11. 08:20
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem vagyok szűz egyébként.
2013. aug. 11. 08:29
 15/21 Salx Narval ***** válasza:
100%
Na tessék, én meg potyára dicsérgetlek.:D
2013. aug. 11. 09:02
 16/21 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele. A családi összejöveteleken is mindig téma, hogy van-e már pasim, aztán jönnek azzal a dumával, hogy ugyan miért tagadom, mutassam be stb. Elég idegesítő tud lenni, de ez van. Általában próbálom valami poénnal elütni a dolgot vagy visszaütni a labdát és akkor már nem rólam van szó.

Baráti körben utoljára kb. 16 évesen szólaltam meg ilyen témájú beszélgetésnél, ahogy kiderült, hogy nem élek szexuális életet a társaság egy része úgy nézett rám, hogyha a szemükkel ölni tudnának.. Megjegyzem, akkor én még nagyon gyerek voltam, nem hiányzott egy pasi, és a szex sem. Akkor minek erőltessem? Azóta viszont nem szoktam erről beszélgetni csak a legjobb barátnőmmel, mert ő nem néz hülyének meg semmi.

Volt már pasim, de nem voltunk annyira egy hullámhosszon, így szakítottunk. Vele sem feküdtem le, mert éreztem, hogy nem lenne ez most jó nekem.

Szóval én nulla szexuális élettel a hátam mögött úgy gondolom, hogy a legjobb, ha nem foglalkozol mások véleményével, mert ez már tényleg annyira magánügy, hogy senkinek semmi köze hozzá. Tedd úgy, ahogy neked jó. Az a fontos, hogy Te jól érezd magad. :)

18/L

2013. aug. 11. 10:02
 17/21 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem van párom, és anyum folyton rákérdez, hogy szexelünk-e, mert az milyen fontos, a pasija is időnként megjegyzi, hogy biztos csak a szex miatt vagyok együtt a párommal, keresztanyum rendszeresen lekurväz... :/ Utolsó, ha úgy tennék, ahogy nekem jó, már rég nem élnék, de persze értelek. :)
2013. aug. 11. 10:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Kedves család, már bocs:/
2013. aug. 11. 11:14
 19/21 A kérdező kommentje:
Hát igen... De már csak egy év... :D
2013. aug. 11. 11:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Nahát! Nem tudtam mitől fáj a fejem.
2013. szept. 18. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!