Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok kizáró ok, ha annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok kizáró ok, ha annak akivel ismerkedtek nincs facebook-ja?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem mindenkinél,csak kiváncsi vagyok a véleményekre.
2013. aug. 11. 00:12
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Szirén

Hát egy kicsit :D

9-es

Könyörgöm,sirva kérlek,hogy ne haragudj rám! Tudom,hogy vétettem ellened,ezért pokolra is kerülök,de ne haragudj!! :( :D

Nem próbálom értelmesnek feltüntetni,nem is akarnám.

2013. aug. 11. 00:27
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
nem akadály de rávenném hogy csináljon, segítenék. Az egy teljesen jó oldal, megfelelő chetrendszerrel és szolgáltatásokkal, közösség összetartó hatása is marha jó
2013. aug. 11. 00:31
 13/26 anonim ***** válasza:
Bár én férfi vagyok, így nem igazán a te célközönséged, de szerintem nincs ezzel baj, ha nincs rá igény, viszont, ha normálisan használod, akkor nagyon is hasznos dolog.
2013. aug. 11. 00:33
 14/26 A kérdező kommentje:
És ha nem akarná?
2013. aug. 11. 00:35
 15/26 anonim ***** válasza:

Normális indokkal simán el tudom fogadni, hiszen sok más alternatíva van erre a cél. Nekem sincs facebookom, de nem is érzem szükségét. Az én bátyám is alig 1 éve csinált magának profilt, csupán azért, mert sokkal könnyebb így a kapcsolattartás. Van összesen 20 ismerőse rajta.

Bár érdekelne, hogy mi is az, ami ennyire problémás lenne vele.

2013. aug. 11. 00:41
 16/26 A kérdező kommentje:

Nem vagyok baltás gyilkos és nem is köröznek texas-ban :D

Egyszerűen csak ritka a nevem és nem szeretném,hogy meg tudjanak találni.

De nem a TEK!!! :D

Csak sima emberek.

2013. aug. 11. 00:47
 17/26 anonim ***** válasza:

Reménykedtem benne, hogy nem vagy sorozatgyilkos. :D

A problémád viszont így se igazán látom át. Ha megismerkedsz 1 lánnyal és ő elvárná tőled, akkor csak nem szeretnéd mobilon hívogatni minden alkalommal, amikor épp szeretnél beszélni vele.

Egyébként nekem volt régebben 1 fiatalabb tanárnőm, aki elég jól nézett ki, így sok képe alá nyáladzott oda sok kanos tini, ezért inkább letörölte magát, és egy teljesen idegen néven regisztrált fel. Azt a néhány ismerősét külön bejelölgette akikkel komolyabban szokta tartani a kapcsolatot. Ez is akár lehet 1 jó alternatíva, bár ez talán furcsán veheti ki magát az 1. találkozás után. De ez csak az én véleményem.

2013. aug. 11. 01:00
 18/26 anonim ***** válasza:

Ja, egy szír barátom is a sokatmondó "John Smith" néven van fenn. Nagyon szarik az állambácsitól(az az asszad nevü tömeggyilkos), mikor egy commentben a keresztnevén szolitottam mondta, h bocs de azt törli.

Most már én is elhatároztam, h csinálok egy "privátabb" face-fiokot, ahol mondjuk kormánykritikus dolgokat is föltehetek, vagy más irányból veszélyes dolgokat (én már dolgozom).

Csakhát a lustaság...

2013. aug. 11. 01:17
 19/26 anonim ***** válasza:

Amúgy mondtam már neked, hogy belehet állítani, hogy a kereső ne dobjon ki téged, ha a nevedre is keresnek :D Nekem is úgy van beállítva, nem véletlenül :)

Szóval ha csak a neved aggaszt, nincs gáz. Beállítod és ha még pontosan is beírják vezeték és keresztnévvel, akkor sem dob ki téged.

2013. aug. 11. 01:33
 20/26 A kérdező kommentje:

Igazából ódzkodom is tőle valahol :/

De amúgy azért,akit szeretek megtenném,de ha valaki elvárná tőlem és nem én magamtól,az már más.

De az nyílván nem is kérne tőlem ilyet.

Azért még rengeteg más mód van,nem csak a telefon.

Igen Szírén,de akkor is bennem lenne a tudat.

2013. aug. 11. 04:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!