Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja mindenki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki, hogy nem létezhet fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés

Sokszor hallani azt, hogy "az egyikük úgyis többet akar" és a személyes kedvencemet, hogy "csak ha a srác meleg, a csaj meg lezbi". Sose értettem ezt a dolgot.

Bennem sosem merült fel a kérdés, hogy létezhet-e, mert a környezetembe mindig is működött.

Szerencsémre egy nagyon jó kis baráti közösségnek lehetek a tagja, és a nekem aránya nagyjából fele-fele, és működik. A közelebbi barátaim főleg nőneműek, és nem homo egyikünk sem, nem is akarunk semmit egymástól. Miért olyan hihetetlen ez? Igazából talán az érdeklődési köröm miatt jövök ki jobban a lányokkal, mert nagy kedvencem az irodalom, meg alkalomadtán festek is. És a környezetemben épp nem ismerek egy srácot sem aki bármikor hajlandó lenne könyvet, vagy ecsetet a kezébe venni, ellentétben a lányokkal. Gondolom ez az egész a kortól is nagyban függhet.

Nektek mi az álláspontotok, mik a tapasztalatotok?

17F

2013. aug. 10. 23:36
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Igen létezik fiú-lány barátság! Lány vagyok, de legjobb barátom egy fiú. MINDENT meg lehet vele beszélni :) Meg mondja őszintén a véleményét. Megvéd bármi legyen!:) SOHA SOHA nem gondoltam volna hogy mi ennyire jóba leszünk, de így alakult. :) Nem érez egyikünk sem többet, de nagyon szeretjük egymást barátilag! Örökké<3
2013. aug. 12. 15:26
 22/22 anonim ***** válasza:
van legjobb fiú barátom. viszont most van egy célpontom, akit kiszemeltem legjobb fiú barátnak,direkt nem pasinak..de annyira kedves legjobb fiú barátnak szóval annyira jól megvagyunk hogy nem biztos hogy tudok rá barátként nézni
2013. aug. 21. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!