Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja mindenki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki, hogy nem létezhet fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés

Sokszor hallani azt, hogy "az egyikük úgyis többet akar" és a személyes kedvencemet, hogy "csak ha a srác meleg, a csaj meg lezbi". Sose értettem ezt a dolgot.

Bennem sosem merült fel a kérdés, hogy létezhet-e, mert a környezetembe mindig is működött.

Szerencsémre egy nagyon jó kis baráti közösségnek lehetek a tagja, és a nekem aránya nagyjából fele-fele, és működik. A közelebbi barátaim főleg nőneműek, és nem homo egyikünk sem, nem is akarunk semmit egymástól. Miért olyan hihetetlen ez? Igazából talán az érdeklődési köröm miatt jövök ki jobban a lányokkal, mert nagy kedvencem az irodalom, meg alkalomadtán festek is. És a környezetemben épp nem ismerek egy srácot sem aki bármikor hajlandó lenne könyvet, vagy ecsetet a kezébe venni, ellentétben a lányokkal. Gondolom ez az egész a kortól is nagyban függhet.

Nektek mi az álláspontotok, mik a tapasztalatotok?

17F

2013. aug. 10. 23:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kérdező: kutatások szerint 30-50%ban lesz ebből szex. Kicsik vagytok, te nem vagy kanos, nekik nem jössz be. Majd elromlik.
2013. aug. 10. 23:43
 12/22 anonim ***** válasza:
B*zi vagy!
2013. aug. 10. 23:46
 13/22 anonim ***** válasza:
Olyan nincs.Mindig van hátsó szándéka az egyik félnek.
2013. aug. 10. 23:49
 14/22 anonim ***** válasza:
Az, hogy van egy haveri köröd, ahol találkozol, jó barátságban vagy a srácokkal, teljesen más, minthogy van egy nő legjobb barátod, akivel mindent elmondtok egymásnak. Az első működhet, a második nem. Jó lenne, ha végre megtanulnátok, hogy a haverság és a barátság nem ugyanaz.
2013. aug. 10. 23:51
 15/22 anonim ***** válasza:
bocs, most láttam, hogy srác vagy, akkor *csajokkal
2013. aug. 10. 23:51
 16/22 anonim ***** válasza:
25%
nálam ez működik :) a legjobb barátom lány, akivel tényleg bármikor bármit megbeszélhetek, megoszthatok. Sokszor találkozunk, mindennap beszélgetünk stb. Ez már jó két éve működik és egyikünk sem akar többet. A lány nem belém hanem egy másik fiúba szerelmes és én is egy másik lányba. :) szóval igenis van fiú lány barátság!
2013. aug. 10. 23:59
 17/22 anonim ***** válasza:
Van!20 eves srac vagyok, es mindig is voltak lany barataim. Teny, hogy volt nem egyszer, hogy szex/kapcsolat lett belole, es az is elofordult, hogy megszakadt a baratsag mert valaki tobbet akart. Fiu baratim is voltak mar, de jelen pullanatban 3 igaz baratom van, akikre mindig szamithatok, es szexualisan semmit nem akarunk egymastol.nem vagyok meleg es ok sem leszbikusok. Altalaban nem es a normalis v megszokott, de en biztosan allitom, hogy van ellenkezo nemuek kozti igaz baratsag.
2013. aug. 11. 00:12
 18/22 anonim ***** válasza:
81%
Ezt a minősíthetetlen helyesírást. A csávó teljesen veszélytelen minden nőre. Inkább a világra veszélyes. Menj vasectomiára légyszi'.
2013. aug. 11. 10:52
 19/22 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik legjobb baratom fiu es koztunk siman meg van a fiu-lany baratsag. Mindkettonknek mas tetszik es kesz. Nem, nem erez tobbet tudom milyen ha bejon neki vki...

15/L

2013. aug. 11. 22:32
 20/22 anonim ***** válasza:
15 évesen könnyű ezt mondani. Majd 25 évesen ír le!
2013. aug. 11. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!