Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúkat/férfiakat zavarja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúkat/férfiakat zavarja, ha egy lány gyenge?

Figyelt kérdés
Például mikor megkéri, hogy tekerje ki az uborkásüveget, mert nem tudja.
2013. aug. 10. 20:37
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, azért kérdeztem, mert a volt barátom leszólt érte mindig. A flakont is sokszor ő tekerte ki nekem és lebénázott.
2013. aug. 10. 20:40
 12/21 Sir Sarcasm ***** válasza:
100%
Miért zavarna? Pont, hogy jól esik erős férfi színében tetszelegni és segíteni ilyesmiben :)
 13/21 anonim ***** válasza:
76%

ma 20:39

:D még exem egyik barátnöje volt ilyen szerencsétlen hogy vett egy zacskó chipset és a buszmegállóba akartak ibontani de nem ment neki mert erösen volt összeforrasztva és ott kinlodott vele vagy öt percig amikor megjött a busz és épp fel akart szállni mikor végre szétrobbant a kezében a chipses zacskó. :D

14/21 Sir Sarcasm ***** válasza:
akkor a volt barátod egy bunkó !
2013. aug. 10. 20:41
 15/21 anonim ***** válasza:

ma 20:41

csatlakozom :D

2013. aug. 10. 20:42
 16/21 anonim ***** válasza:
43%

Ez csak nekem tűnik oltári nagy hülyeségnek?

Kedves kérdező, ha ismerkedniakarsz, és ha privát üzenetekre hajtasz, akkor inkább írd ki, hogy ismerkedni szeretnél, válaszd az egyenes utat és kacskaringozzál annyit.

Minden lány ilyen szerintem, kivételt képeznek a fitebbek.

És nem, nem zavar, de nem is izgató.

Inkább hozzál egy sört, és írd ki az igazi szándékod, minthogy ilyeneket írj ki! Köszi;-)

2013. aug. 10. 20:43
 17/21 A kérdező kommentje:
16, a volt barátom is így beszélt. Nem akarok ismerkedni.
2013. aug. 10. 20:48
 18/21 anonim ***** válasza:

Szerintem is paraszt dolog volt.

Ezért leszólni...akkor inkább jöjjön össze egy pasival :D

2013. aug. 10. 20:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a gyenge,hanem ő a férfiatlan,ha így reagál,de ezt magadtól is tudnod kéne.
2013. aug. 10. 20:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Egy még melegen jól rácsavart uborkás üveget van hogy egy férfi sem nyit fel önerőből. Létezik olyan konyhai eszköz amivel ki lehet nyitni könnyedén. Egyébként üdítős kupakhoz is létezik ilyen.

De szerintem ez csak a jéghegy csúcsa. Másban is bénáznod kellett, hogy már annyira idegesítsd szegényt, hogy egy üdítőnél is beszóljon.

2013. aug. 10. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!