Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitálaljak mindent vagy sem?
Figyelt kérdés
6 hónapig voltam együtt egy lánnyal ez idő alatt mind a ketten nagyon megszerettük egymást csak én nem régiben megtudtam hogy együtt volt a volt palijával egy este na utána kiderült hogy nem egy este volt hanem kb a 6 hónapon át folyamatosan . De ez fordítva is igaz mivel a volt barátja se tudott semmiről ő is ugyan olyan áldozat, de ő erről nem tud semmit és most is biztos hogy vele van. Ja és hozzáteszem hogy úgy jöttünk össze hogy még mielőtt szakított volna vele én már akkor szexeltem vele..Szóval az lenne itt az én kérdésem hogy mivel ennyire átcseszett mind a kettőnket de én még mindig szeretem mert ugye a szerelem nagyon nehezen múlik el sőt el se múlik.#Átcseszés
2013. aug. 10. 10:02
1/1 anonim válasza:
Apukám! Ebbe beletörött az agyam!
Mi van? Ki van kivel, és mikor? És te is meg ő is 6 hónapig folyamatosan? De kivel is, és szakítás előtt vele?
És ki kit cseszett át, ha te is átcsesztél valakit még szakítás előtt.
Hú ez nagyon magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!