Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legyek kíváncsi vagy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek kíváncsi vagy ne kockáztassak?

Figyelt kérdés
Már 2 éve tartom a kapcsolatot neten egy török pasival (webcam sex is volt)..nagyon jól megértjük egymást, sokat röhögünk.. viszont ezalatt a két év alatt lett egy magyar barátom.. akibe szerelmes vagyok (egy éve vagyunk együtt)..nos a török szeretne velem találkozni és az a baj h valószínű h akkor már több is lenne.. és lehet h most nagy ri*ancnak néztek de én vágyom rá arra a több mindenre.. Szeretnék kimenni hozzá h tapasztalatot gyűjtsek hiszen a barátom az első komoly kapcsolatom..Mit csináljak menjek ki és sumákoljak? Vagy maradjak a szerelmem mellett és bontsam meg a törökkel a kapcsolatot? (bocs a fogalmazásért késő van)

2013. aug. 10. 04:02
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
A törökökkel akkor is vigyázz!Ott teljesen máshogy viszonyulnak a nőkhöz mint itt.Nem sok szavuk van ott a csajoknak.De ha imádod a teljesen alárendelt szerepet,próbáld csak ki.:)
2013. aug. 16. 09:06
 32/35 A kérdező kommentje:
nem a török miatt szakítottam vele..és nem szívesen mennék feleségül egy külföldihez ez nem azt jelenti hogy rasszista vagyok.. csak magyar vagyok (nem hagyom el a hazám)
2013. aug. 17. 00:54
 33/35 anonim ***** válasza:
Miközben itt morfondírozol, hogy mi legyen a törökkel, kiderült, hogy a barátod fogott veled egy törököt.
2013. aug. 17. 02:54
 34/35 anonim ***** válasza:
Nem tapintatoskodom ha nincs miért. Te nem szolgáltál rá. Ezért úgy írok,ahogy érdemled. Gondolatban megcsalni..érdekes dolog
2013. aug. 17. 10:40
 35/35 anonim ***** válasza:
34.es lennék, a korod pedig sehol sincs, sem az alap kérdésben, sem a többi hsz-ben nem láttam, szóval kioktatni sem kéne az embert ilyen hangnemben.
2013. aug. 17. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!