Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek kíváncsi vagy ne kockáztassak?
Ott a baj, hogyha életed szerelme lenne a magyar pasi, eleve eszedbe se jutna, hogy egy idegen törökkel hemperegj. Ha valaki szerelmes, nem akarja megcsalni a párját. Nevezzük nevén, te keményen és alávalóan felszarvaznád. Az emberek általában nem így szoktak bánni a nagy Ővel. Vagy talán nem való neked a monogámia és kezdeményezz nyitott kapcsolatot.
2013. aug. 10. 16:44
12/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... Valahol azt olvastam h a szerelmed kívül érezhetsz más pasik iránt szexuális érdeklődést... és h ez természetes ,mert vérünkben van a szaporodási vágy... De nem mindig érzem így.. csak akkor ha távol van ha mellettem van akkor eszembe se jutna az h más férfival legyek, lehet h ezt a művészi beállítottságom és a fiatalkori kíváncsiság teszi?
Ha életed szerelme lenne, akkor iránta éreznél szexuális vágyat. Így csak megmarad a barátzónában....:/
2013. aug. 10. 19:08
"szerelmed kívül érezhetsz más pasik iránt szexuális érdeklődést"
Persze mi is érzünk így 1 jó csaj láttán... DE hamár van párom hiába érzem azt, sose csalnám meg, mert hűséges vagyok hozzá... Te viszont simán megcsalnád, sőt ezen gondolkozol, és ez a nem mindegy...
2013. aug. 10. 19:37
A barátod életed szerelme, aha szóval ezért fölcsináltatnád magad egy törökkel,gratulálok 15 vagy? azoknak van ennyi eszük nagyjából. Amennyiben én lennék a pasid és ez eszedbe jutna azonnal egyedülálló lennél, hirdetném is a környéken, hogy milyen príma bula vagy..bárki meg*aszhat satöbbi
2013. aug. 10. 20:56
16/35 anonim válasza:
Előre is elnézést kérek a csajoktól, mert tudom, hogy vannak kivételek, de erről a kérdésről most ez a zene jutott eszembe (4:30-4:34 a lényeg)
http://www.youtube.com/watch?v=HOtGdWdSghM
Üdv!
Jöhet a lepontozás!:)
2013. aug. 10. 21:22
17/35 A kérdező kommentje:
Ismét köszönöm a válaszokat.. (amelyeket se föl se nem pontoztam).. Egyáltalán nem vagyok k..va csak előre gondolkozom... A barátom az a férfi aki mellett le tudnám élni az életemet.. csak az zavar h eddig nem éltem ki magamat..de itt nem a jelenről van szó h most kimennék ahhoz a törökhöz és reggeltől estig kefélnénk hanem h majd a jövőben én nem fogom keveselni-e a tapasztalataimat..
"h eddig nem éltem ki magamat"
Akkor meg kár volt egy kapcsoaltba kezdeni ha nem tudsz hűséges lenni... Dobdd a csávót, hogy neked még nincs szükséged komoly kapcsolatra, és inkább törökökkel akarsz keverni... Szerintem díjazná, de nincs értelme kerülgetni a forró kását... Beszélj nyíltan és őszintén...
De egyébként rossz a felfogásod. A komoly kapcsolat nem azt jelenti, hogy akkor innentől kezdve mint ha börtön lenne... A magyar pasiddal is ugyan úgy lehet hancúrozni, bulizni menni...stb Mindent lehet csinálni..., amit akarsz, de erre nem az a megoldás, hogy megcsalod, ráadásul külföldivel...
2013. aug. 11. 07:43
ez a nem éltem ki eddig magam szörnyű rossz duma, azok szokták mondani a pasijuknak akik több farokra vágynak..ez után jön megcsalás stb.
2013. aug. 11. 10:06
2013. aug. 11. 19:27
Kapcsolódó kérdések: