Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melegek válaszára lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek válaszára lennék kíváncsi, h hogyan vélekednek a jövőjükről?

Figyelt kérdés
Hogyan tervezitek? Házasság, gyerek(ek), vagy visszafogottan nem nagy dobra verve? Előre is köszönöm:)

2013. aug. 10. 00:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Házasság, gyerekek, de tuti, hogy nem Magyarországon. És nem csak a homofóbia miatt, sztem ebben az országban nem érdemes hosszú távra tervezni.
2013. aug. 10. 07:25
 12/20 Béla211 ***** válasza:
100%
Házasságot szerintem az én életem folyamán Magyarországon homoszexuálisok nem köthetnek. Legalábbis amíg jobboldali kormány van addig biztos nem. Gyereket sem vállalnánk.Életársí kapcsolat megkötésén gondolkoztunk már a párommal. De aztán arra jutottunk ,hogy megvárjuk a választásokat és majd úgy döntünk. Végül is csak egy papír és nem ez számít.Gyereket szintén nem vállalnánk nem szeretném fölösleges bántásoknak kitenni. És ezzel megnehezíteni az életét. F/27
2013. aug. 10. 07:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, nem szoktam meleg kérdéseket olvasni, de ez érdekelt. Elöljáróban elmondanám, hogy liberális nézeteket vallok, és szerintem a melegeknek is joga van összeházasodni (nyilván templomban értelmetlen volna) és családot alapítani.

De az egyik hozzászólásra reagálnék: "Egy pasi is lehet anya.. megvan hozzá mindene, kivéve ami nem,"

Igen, egy pasi is imádhatja a gyerekét, de nem lehet anya. Sőt, az a nevelőszülő, akinek sosem volt saját gyereke, az is sokszor képtelen átélni az igazi anyaságot, akkor is ha nő. Hogy miért, arra a választ te magad adod meg: "de szerencsére az örökbefogadott gyerekeket nem kell utólag megszülni, sem szoptatni.."

Az anyaság nem attól anyaság, hogy valakinek megvannak hozzá a szervei hanem ösztön, és ezek a dolgok pontosan a kapcsolat minőségét határozzák meg. Akit 9 hónapig a szíved alatt hordasz, azzal azért mélyebb a kapcsolat.

Az viszont aláírom, hogy egy gyereknek jobb egy szerető családnál mint otthonban. Láttam egyszer egy dokumentum filmet Angliában. Nagyon megrendítő volt. Egy meleg pár elhatározta hogy gyereket szeretnének. Találtak egy leszbikus párt és mesterséges megtermékenyítéssel vér szerinti szülők lettek. Ráadásul olyan jó barátok lettek a szülők is, hogy a gyerek számára bizonyos szempontból még jobb mintát is nyújtottak, mint egy elvált, egymást gyűlölő hetero pár.

2013. aug. 10. 10:34
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ami biztos hogy ebben az országban nem maradok.

Na de úgy tervezem hogy kiköltözöm Kanadába, és még aznap pl repülőtéren vagy ilyesmi felhívom a szüleim és elmondom hogy meleg vagyok. Ők engem nem tudnánk elfogadni. Kanadában tervezem leélni az életem ott jöhet a házasság...de gyerek hát nem hiszem de majd kiderül mit hoz az élet :)

2013. aug. 10. 16:27
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
házasság, gyerekek ( férfival persze ) de nem nagy dobra verve.
2013. aug. 11. 01:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tervezem, hogy az egytetemen összeszedek majd valami jó pasit (aki hasonló, mint én) és vele hatalmasokat kefélek :D Majd ha jól megy minden, akkor összeköltöznénk, lediplomáznánk, de ha úgy alakulna, akkor egy PhD is nagyon jól jönne. Majd ki Hollandiába, vagy esetleg Dániába. Szerintem Németország sem lenne rosz.
2013. aug. 11. 22:49
 17/20 anonim ***** válasza:

Utolsó.. :D

Tetszenek az elképzeléseid:p

2013. aug. 12. 00:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Jelentem azóta van feleségem, gyerek nem lesz, de kutya, cica igen.
2021. nov. 25. 16:24
 19/20 Béla211 ***** válasza:

Furra volt most vissza olvasnom az akkori válaszomat. Én meg a párommal bejegyzet életársi kapcsolatot kötöttünk itthon oktoberben. Gyerek nincsen. Már nem is lehet. Itthon egyenlőre biztos, hogy nem.

Két cicavan.

2021. nov. 26. 10:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Kieg: igen, nő vagyok (18as voltam)
2021. nov. 26. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!