Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk hogyan élik meg a szerelmet? Mit jelent számukra az a lány akibe szerelmesek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 23:28
12/15 anonim válasza:
Nekem a szerelmem, maga az életem. :)
13/15 anonim válasza:
Eltudod képzelni milyen öröm az ha éhesen érsz haza és tudod hogy nincs otthon semmi de látod hogy valaki hozott egy nagyadag nutellát meg valamit amire rákenheted? Na nekem annak a sokadik hatványa ha láthatom a lányt akibe szerelmes vagyok. :)
F/15
14/15 anonim válasza:
#13-as válaszomat kiegészítve: A #4-es az akinek baromi igaza van. (Dacára annak hogy lány.)
15/15 anonim válasza:
én szerelmes vagyok,de a fiú azt hiszi hogy nem tetszett nekem, és nem beszélek vele már egy ideje és nagyon fáj csak mielőtt este elalszom vele gondolkodok,felidézem az emlékeimet vele kapcsolatban pl hogy hogyan mosolyog rám,vagy hogy érinteném meg az arcát,vágyakozom utána nagyon.Mindig gondolok rá hogy mit mondana ekkor akkor.egyébként megakartam a sráccal beszélni hogy miért hazudtam, hogy nem tetszik nekem, mert már kb 3éve ismerem és az első nap megtetszett. de bizonytalan lettem, írtam is neki, de valamiért ő szinte semmit nem írt vissza. bizonytalan vagyok most is vele kapcsolatban, és nem tudom mit tegyek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!