Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kezdjek el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kezdjek el az utcán próbálkozni ha ronda vagyok?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk százból egy bejön az már jó, gondolom én? Az jó, ha őszinte vagyok a csajokkal és nem mondok ilyen béna dolgokat, hogy mennyi az idő stb?

#VALAKI SEGÍTSEN MÁR
2013. aug. 9. 15:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Te írtad h ronda vagy.talán egy miss hungary t akarsz vagy mi .mindenki magához keressen párt.:O
2013. aug. 9. 15:39
 12/18 A kérdező kommentje:
Én nem fogok ronda csajjal járni, annyi szent. Amíg nem próbálkoztam az összes szép lánynál, addig nem.
2013. aug. 9. 15:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja ok igazad van ha majd azt hiszed hogy egy szép lány beléd fog szeretni.ja bocs az a fontos ami belül van .ha már rondának mondod magad remélem belül azért szép vagy;)
2013. aug. 9. 16:16
 14/18 anonim válasza:
Annyira imádom amikor "csúnya" fiúk/lányok írják ki hogy "csúnya lányként/fiúként lehet e jó pasit/nőt szerezni?" abban bízva hogy nem mindenki a külsőre megy persze ők sohasem járnának rondákkal ezzel bizonyítva hogy ők is mennyire felszínesek :D de azért remélik hogy ááá. Ébredj fel! Mert nem csak külsőleg vagy ronda valószínűleg belül is.
2013. aug. 9. 17:46
 15/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a legtöbb embernek számít a külső, mostanában még inkább, mint eddig. Viszont remélem, hogy van egy olyan lány valahol, aki tetszik, és aki el tud fogadni. Ha nincs, akkor így jártam... Amúgy meg gondolj rólam, amit akarsz, de nem ismersz.
2013. aug. 9. 18:38
 16/18 anonim válasza:
Utolsó voltam: Ha te sem tudsz elfogadni másokat (az az "csúnya" lányokat) akkor miért várod el,hogy téged is elfogadjanak…? Amúgy meg em minden a külső.
2013. aug. 9. 20:06
 17/18 anonim válasza:
*nem
2013. aug. 9. 20:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha kuldesz egy kepet nekem, en megmondom, hogy min valtoztatnek a helyedben, es meg ha tudok nehany otletet. 29/L
2013. dec. 5. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!