Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire fel lesz valaki prostituált?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire fel lesz valaki prostituált?

Figyelt kérdés

Konkrétan nem az út szélén álló lányokra gondolok,hanem azokra,akik a neten hirdetik magukat,hogy lakásra lehet jönni.

Miféle gondolat alapján lesznek ők kéjhölgyek?Miért jó ez nekik?Elhiszem,hogy büdös a munka,meg a szex jobb móka,de azért az,hogy naponta több férfi/nő megfordul náluk,az már kicsit beteges.Ezeknek a hátterében van valamilyen lelki gond,vagy esetleg kényszerítés(ebbe nem lennék biztos)?

Nem éreznek szégyent emiatt?Elsüllyednék szégyenemben,ha a testvérem vagy a gyerekem k*rvának állna....

2013. aug. 9. 13:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Nyomorultakat, vagy nézd meg filmen.:)
2013. aug. 9. 16:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Mert elege lesz abból, hogy éveken keresztül dolgozik a semmiért. azért, hogy rezsi, kaja, ruha és semmi más. én férfi vagyok és 8 éve dolgozom, de még 5 forintot nem tudtam félretenni. pedig nem költök semmi feleslegesre. ha nő lennék, én is ezt az utat választanám.
2013. aug. 10. 18:52
 13/17 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Ez hülyeség.Édesanyám 25 éve dolgozik,kb 8 éve már két állásban ápolónőként,és mégse állt k-nak,pedig nehéz a megélhetésünk.Kétlem,hogy csak azért állnának annak,mert nem tudnak félretenni,stb...Az előző hozzászólókkal értek egyet,hogy könnyű kereseti lehetőség...

2013. aug. 12. 18:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem mindig olyan könnyű az a munka. Meg hát kinek mi a könnyű. Én nem tudnék irodában dolgozni. Míg az irodások nagy része nem tudná csinálni az én munkámat. Valaki beletörődik a szegénységbe, valaki meg tesz ellene. Bármi áron. Az én anyám 30 éve dolgozik, és minden évben csak a tüzelőre tudott félretenni. "Nagy" buli így az élet.
2013. aug. 12. 19:12
 15/17 A kérdező kommentje:

Mert ő mit dolgozik?

Nálunk se olyan jó a helyzet,mert 19 év után most megyünk el először közösen nyaralni.

Most elsütök egy közhelyt:Nem csak az anyagi javak teszik gazdaggá az embert.Így hozzászólások alapján nekem kicsit az jön át,hogy amiatt,h nem tud félretenni valaki,attól már nincs is élete.Mi se tudunk olyan hűdesokat félretenni,de nagyon jól elvagyunk.El tudunk menni a városba,vagy bármi más,el tudunk szórakozni.

2013. aug. 14. 00:28
 16/17 anonim ***** válasza:
én ugyan nem vagyok prosti, de annyit szólnék hozzá, hogy mindenkinek csak egy élete van! ha belegondolunk, hogy mennyi gyönyörűséges hely, tárgy, étel és minden más egyéb van a világon, és hogy az mennyibe kerül. akkor könnyen rájövünk, hogy bérből és fizetésből élő emberek sosem fognak eljutni oda! még egy havi sok száz ezer forintot kereső ember sem tud eljutni a helyek többségére. japán, thaiföld, new york, las vegas, kambodzsa maldív szigetek stb... és ugye egyszer vagyunk fiatalok! én rengeteg időt töltöttem el tanulással, hogy diplomám legyen és egy prosti egyenlőre dupláját-tripláját keresi mint én. tehát én az anyagi részét megértem! csak gyomor kell hozzá és lehetőségek tárháza tárul a lányok elé. sokan kemény munkával és spórolással töltik a legszebb éveiket, amiket sosem fognak visszakapni. nekem sem fogja senki visszaadni a tanulással töltött időt, mert jobb lett volna bulizni tanulás helyett... szégyen? a Riverside-ban és Marinán lakó csajok akik luxusban élnek, nem biztos, hogy szégyennek fogják fel. gyakorlatilag a legjobb dolog a lottónyeremény és a gazdag férj mellett az egyetlen lehetőség a kur*válkodás a sok buta nőnek.
2013. aug. 14. 01:04
 17/17 anonim ***** válasza:
"Így hozzászólások alapján nekem kicsit az jön át,hogy amiatt,h nem tud félretenni valaki,attól már nincs is élete" van. de milyen? sz@r. én is elsütnék egy közhelyet: mindenkinek mások az igényei.
2013. aug. 14. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!