Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire fel lesz valaki prostituált?
Konkrétan nem az út szélén álló lányokra gondolok,hanem azokra,akik a neten hirdetik magukat,hogy lakásra lehet jönni.
Miféle gondolat alapján lesznek ők kéjhölgyek?Miért jó ez nekik?Elhiszem,hogy büdös a munka,meg a szex jobb móka,de azért az,hogy naponta több férfi/nő megfordul náluk,az már kicsit beteges.Ezeknek a hátterében van valamilyen lelki gond,vagy esetleg kényszerítés(ebbe nem lennék biztos)?
Nem éreznek szégyent emiatt?Elsüllyednék szégyenemben,ha a testvérem vagy a gyerekem k*rvának állna....
#2: Ez igaz, bár a minőség már más kérdés.
Kérdező: Fel is út, le is út.
Ha csak a pénz lenne az oka, akkor kb. minden nő prosti lenne (bár akkor kevesebb lenne benne a pénz, ugye megnövekedett kínálat...:)
Szerintem 4 dolog kell hozzá:
- Nincs komoly (érzelmi) igénye a férfiakkal szemben
- Legalább minimális szinten szeret szexelni
- Laza a morális értékrendje ('belefér')
- Pénzéhes
Kihagytam valamit?
az emberek nem egyformák! sokakat a kényszer viszi rá, de szerintem sokan élvezik is. még ha az elején nehezen is birkóznak meg a dologgal, de idővel kifejezetten élvezik a sok pénzt, hogy nincs munka és kötöttség, plusz a tudat , hogy ők használhatják ki a férfiakat. de ördögi kör! szerintem aki egyszer belekerül az nagy valószínűséggel ott is ragad. elvégre releváns tudása és munkatapasztalata nincs, tehát alkalmazottként sehova sem veszik fel, kivétel a nagyon alja munkára. azt pedig nem fogja elvállalni, mert egy hónap alatt keresne annyit mint ku*rválkodással 2-3 nap alatt.
mashlow piramis! a szégyen a pirais tetjén... sokadlagos. jópár lány van aki már simán nyugdíjba mehetne 30-35 évesen mert annyit megkeresett már, de nem tud, mert megszokta a luxust. ha egy darabig csak marha steaket eszel akkor nehezen fogsz visszaszokni a csirkeszárnyra...
egyszerűen vannak olyan emberek akiket nem érdekelnek a társadalmi dogmák mert a maguk szabályai szerint játszanak. ergó még k néznek le téged, hogy mennyivel többet keres munka nélkül mint te munkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!